طرز تهیه کیک بیسکویت پودینگی دسر بسیار خوشمزه و مجلسی که دستور ساده و عالی داره به راحتی می تونید برای جشن تولد ها و دورهمی هاتون این دسر رو آماده کنسد .
من برای رویه این دسر سس شکلاتی درست کردم کردم بسته به ذائقه می تونید وانیلی و نسکافه ای یا حتی یک لایه ژله استفاده کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت کیک پودینگی چیست ؟
1.5 پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی
1 لیتر شیر
3 قاشق غذاخوری پودر نشاسته (گندم)
4 قاشق غذا خوری آرد
از 1 لیوان 2 بند انگشت کمتر شکر
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
پ1 قاشق غذا خوری کره
برای سس شکلاتی:
1پاکت خامه صبحانه (200 میلی)
1 پاکت شکلات شیری (70 گرمی)
مراحل و طرز تهیه کیک بیسکویت پودینگی :
ابتدا برای درست کردن سس شکلاتی خامه را داخل قابلمه بریزید به اندازه ای گرم کنید که نجوشد.
سپس خامه را از روی اجاق بردارید و شکلات خرد شده را داخل خامه گرم شده بریزید و تا زمانیکه شکلات آب شود و با خامه کاملاً مخلوط شود هم بزنید.
برای کیک ابتدا پودینگ را آماده کنید.
نشاسته ، آرد و شکر را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید شیر را کم کم اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.
دقت کنید گلوله گلوله نماند قابلمه را روی اجاق بگذارید و در حالیکه مدام با همزن دستی هم میزنید تا زمانیکه بجوشد بپزید.
سپس از روی اجاق بردارید وانیل و کره را اضافه کنید و هم بزنید.
بیسکوییت ها را داخل سینی بچینید و مقداری از پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید.
دوباره بیسکوییت بچینید و بقیه پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید. دوباره روی پودینگ بیسکوییت بچینید.
سس شکلاتی را آماده کنید و روی کیک بیسکویت پودینگی بریزید. زمانی که به دمای اتاق رسید یک روز داخل یخچال نگه دارید.
این کیک پودینگی هوشمزه رو توی خونه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
نوش جان