طرز تهیه پودینگ خرما مناسب برای رمضان و عید فطر یک دسر راحت و آسون و مقوی که برای افطار خیلی عالیه .
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت پودینگ خرما چیست ؟
برای ۳ تا ظرف:
شیر ۲ لیوان
نشاسته ذرت ۲ ق غ
خرما ۱۵ عدد
خامه صبحانه یا قنادی ۲ تا ۳ ق غ (قابل حذف)
وانیل ۱/۴ ق چ
مرحل و طرز تهیه پودینگ خرما :
ابتدا هسته خرما ها رو جدا کردم . بستگی به نوع خرما و رطبتون داره اگر پوسته چسبیده نیازی به جداسازی پوست نداره . شیر و خرما رو داخل میکسر انداختم و میکس کردم ( داخل این پودینگ من شکر استفاده نکردم خرما به نظرم شیرینی داره و نیاز به شکر نیست اما از اونجا که در این جور چیزها شیرینی ذایقه ای هست به ذایقه تون تنطیم کنید و می تونید شکر هم بریزید).
داخل ظرفی ریختم و نشاسته ذرت رو بهش اضافه کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم و مرتب هم زدم تا به غلظت فرنی برسه .
آخر کار هم وانیل رو اضافه کردم . از حرارت برداشتم و گذاشتم کنار کمی از دما افتاد خامه رو کمی با چنگال زدم نرم بشه و داخلش ریختم . خامه اضافه است نریختین هم مشکلی نداره باشه خوشمزه تر و نرم تر می کنه .
در ظرف دلخواهم ریختم و گذاشتم یخچال تا ببنده . اگر دوست داشتید دو رنگ درست کنید مثل من می تونید یک نوع پودینگ دیگه درست کنید و روش بریزید تازه می تونید همون پودینگ خرما درست کنید و توش کاکائو بریزید دو رنگ بشه و یا مثل من پودینگ کاکائویی درست کنید .
برای پودینگ کاکائویی :
شیر یک و نیم لیوان
نشاسته ذرت یک و نیم ق غ
شکر ۲ ق غ( بسته به ذائقه می تونید کم و زیاد کنید)
پودر کاکائو ۱ ق غ
خامه صبحانه یا قنادی ۲ تا ۳ ق غ(قابل حذف)
ابتدا شیر و نشاسته ذرت و پودر کاکائو و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت ملایم قرار دام و مرتب هم زدم تا به غلظت فرنی برسه . از حرارت برداشتم و کمی از دما افتاد بهش خامه رو که کمی با چنگال زدم نرم بشه اضافه کردم و ریختن خامه بازم دل به خواهی هست .
روی لایه قبلی دسرم ریختم و گذاشتم یخچال تا بسته بشه .
برای تزیین هم از توت فرنگی و گردو استفاده کردم .
داخل پودینگ خرما هم می تونید گردو خرد شده و حتی پودر گردو هم بریزید .
نوش جان