آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه اسلایس سیب و مراحل پخت کامل
طرز تهیه اسلایس سیب از شیرینی های محبوب با عطر سیب خیلی خوشمزه و دلنشین است . بافت این شیرینی اولش ترده ولی اگه در ظرف دربسته بذارید نرم میشه.
مواد لازم برای اسلایس سیب :
آرد ۲ لیوان
شکر ۱/۲ لیوان
کره یا مارگارین ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
بکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل ۱/۲ ق چ
** منظور از لیوان همون لیوان دسته دار فرانسه است
** همه مواد به دمای محیط برسه
روش تهیه اسلایس سیب:
ابتدا کره نرم شده و شکر و وانیل رو باقاشق مخلوط می کنیم , بعد با همزن برقی ۵ دقیقه میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد تخم مرغ رو اضافه می کنیم دو دقیقه دیگه میزنیم سپس آرد و بکینگ پودر رو که قبلش الک کردیم کم کم به موادمون اضافه می کنیم تا خمیر جمع شود بعد یک سوم خمیر رو جدا می کنیم لوله می کنیم و کیسه فریزر پیچ می کنیم و یک ساعت داخل فریزر میذاریم خمیر باقیمونده رو هم بمدت یک ساعت داخل یخچال میذاریم تمام این مراحل با دقت دنبال کنید
خب بریم که مواد میانی رو درست کنیم
مواد میانی موزد نیاز
سیب متوسط ۳ عدد
کره ۲۰ گرم
پودردارچین ۱ ق غ
پودر هل اق چ
شکر قهوه ای ۱ق س(من سفید ریختم)
گردو یه مشت(من نریختم)
مراحل آماده سازی مواد میانی
ابتدا سیب ها رو پوست می کنیم و با رنده درشت رنده می کنیم و داخل ماهیتابه ریخته و روی حرارت کم میذاریم که آبش کشیده بشه وکمی نرم بشه بعد دارچین و شکر و کره و هل و گردو رو اضافه می کنیم یه دور روی حرارت مخلوط میکنیم و میذاریم کنار که سرد بشه
کف قالبمون رو کاغذ روغنی پهن میکنیم(من از قالب کمربندی سایز ۲۴ استفاده کردم) یا می تونید با روغن جامد چرب کنید بعد خمیر رو از یخچال درآورده و کف قالب با دست صاف میکنیم سپس مواد میانی رو روی خمیر یکدست میریزیم و بعد اون یک سوم خمیر رو که فریزر گذاشته بودیم رو بارنده درشت روی سیب ها رنده می کنیم و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت نیم تا سه ربع قرار می دهیم در اخر کمی گریل رو روشن کنید تا روش طلایی بشه
نکته:بافت این شیرینی اولش ترده ولی اگه در ظرف دربسته بذارید نرم میشه.