طرز تهیه آش کدو مناسب برای فصل سرما به ویژه که الان تو روزهای بارونی خیلی میچسبه.من به طور کامل آموزشش رو براتون دارم . حتما امتحان کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت آش کدو سبز چیست؟
کدو ۴ – ۳کیلو.
برنج ۱/۵ پیمانه
نخود ۱ پیمانه
گوشت گردن گوسفندی با استخوان ۶۰۰ گرم
پیاز بزرگ دو عدد
پیاز داغ ۵ ق غ
کشک به مقدار لازم حدود ۵۰۰ گرم
نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم.
مراحل و طرز تهیه آش کدو :
ابتدا پوست کدو ها رو جدا کرده خرد کنید(من از یه نوع کدو سبز استفاده کردم ولی می تونید از کدو سبز قلمی هم استفاده کنید).
دوتا پیاز تفت بدین تا سبک بشه کمی زردچوبه بزنید و با کدو و نمک بذارین تا بپزه و کدو نرم بشه. برنج را که از قبل خیس کردید با کمی نمک بذارین تا کاملا پخته و دونه های برنج باز بشه.
گوشت با پیاز و کمی زردچوبه بذارین بپزه بعد نخود که یک روز خیس خورده با آبگوشت بذارین تا کاملا پخته و نرم بشه. برنج و کدو رو با هم مخلوط کنید بعد نخود و گوشت رو با کوشتکوب دستی جدا بکوبید.
نخود را به مواد اضافه کنید.هر از گاهی به هم بزنید تا کاملا یکدست بشه اگه مواد آش سفت بود میتونید کمی آبجوش اضافه کنید.
اگه بخواین مواد آش نرمتر بشه فقط در حد چند ثانیه از گوشتکوب برقی استفاده کنید.بیشتر از این آش، هلیم میشه
بعد گوشت رو اضافه کنید. آش رو از یک جهت به هم بزنید تا کشدار بشه. در این فاصله پیاز داغ هم بهش اضافه کنید.نمک و فلفل بزنید ولی مراقب باشید که کشک نمک داره و آش شور نشه.
وقتی آش یکدست و کشدار شد،کشک اضافه کنید. مقدارش به ذائقه خودتون بستگی داره. بذارین یه جوش بزنه نعنا داغ هم اضافه کنید و بعد در ظرف سرو بکشید و با نعنا داغ و کشک و پیازداغ تزیین کنید.
برای تهیه نعنا داغی که سبز خوشرنگ باشه،ابتدا روغن را داغ کنید حرارت خاموش بعد نعنای خشک پودر شده را بریزن داخلش اگه نعنا زیاد حرارت ببینه رنگش تیره میشه.
در صورت تمایل میتوانید از سیر داغ هم استفاده کنید.