طرز تهیه تارت گردویی من این شیرینی رو هر سال به موقع عید درست می کنم پایه ثابت سفره عید من هست چون خیلی خوشمزه است و ماندگاری خوبی هم داره توصیه می کنم حتما امتحان کنید.
با یک بار درست کردن طرفدارش میشید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
موادلازم برای پخت تارت گردویی چیست ؟
۱.آرد ١،۱/۲ لیوان
۲.پودر قند ۱/۴لیوان
۳. یدونه زرده تخم مرغ
۴.وانیل نصف قاشق چ خ
۵.شیر ۳قاشق سوپ خوری
۶.کره ۸۰گرم
۷.هل (به دلخواه)من نریختم
مراحل و طرز تهیه تارت گردویی :
اول کره رو به صورت مکعبی خورد کنیم بعد با پشت چنگال با آرد مخلوط کنیم شبیه شن شد دوم زرده تخم مرغ، پودر قند، هل و وانیل رو بهش اضافه می کنیم.
و سپس شیر رو کم کم اضافه می کنیم با نوک انگشتامون ورزش میدیم تا خمیر لطیف و نرمی به دست بیاد.
خمیر رو زیاد نباید ورز دادش چون به روغن میوفته و تارتمون بعد پخت خشک میشه .
حالا خمیر آماده رو داخل نایلون به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تو یخچال میزاریم, تو این فاصله مواد میانی تارتمون رو آماده می کنیم.
مواد لازم برای مواد میانی تارت چیست؟
۱.یدونه تخم مرغ
۲.پودر قند نصف لیوان
۳.وانیل یه قاشق مرباخوری
۴.گردو ۱۰۰گرم معادل ۳/۴لیوان
ابتدا پودر قند و وانیل و تخم مرغ رو به مدت ۲ دقیقه با همزن برقی می زنیم و مغز گردو خرد شده رو بهش اضافه می کنیم.
خمیر رو بین ۲ لایه مشما می زاریم با وردنه صافش می کنیم قالب می زنیم داخل قالب تارت که خوب چربش کردیم با چنگال کفشو چن تا سوراخ می زنیم.
مواد میانی رو داخلش می ریزیم داخل فر از قبل گرم شده دمای فر ۱۸۰درجه به مدت ۲۵ دقیقه می زاریم و بعد میزاریم خنک شه با احتیاط از قالب باید درش بیاریم تا خرد نشه
نکته : من با اضافه خمیر قالب گل کوچیک زدم
نوش جان