طرز تهیه راویولی ترکی به راحتی میتونین درستش کنین و حتی توی فریزر نگهداریش کنین. این غذا با ذائقه ما خیلی مطابقت داره و شبیه به غذاهای ایرانی است .به عنوان پیش غذا در مهمانی و جشن ها می تونید بپزید و زمان زیادی هم نمیگیره.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت راویولی ترکی چیست ؟
مواد لازم برای خمیر:
1 پیمانه آب ولرم
نصف پیمانه شیر ولرم
2 عدد تخم مرغ
ظمک
آرد به میزان لازم (حدودا دو پیمانه)
مواد میانی:
250 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز
1/4 پیمانه جعفری
مواد رویی:
یک پیمانه ماست
2 حبه سیر
2 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک
مراحل و طرز تهیه راویولی ترکی :
طرز تهیه ماست سیر :
سیر رو ریز خرد کنید یا بهتره رنده کنید به ماست اضافه و مخلوط کنید.
طرز تهیه مواد میانی :
گوشت چرخ کرده رو داخل یه ظرف بریزید پیاز رنده شده و جعفری ریز خرد شده رو اضافه کنید در آخر ادویه ها رو اضافه کرده و مخلوط کنید. (بهتره کمی تفتش بدید ولی توی دستور اصلی خبری از تفت دادن نیست!)
طرز تهیه خمیر:
همه ی مواد بجز آرد رو داخل یه ظرف بریزید و مخلوط کنید. آرد رو کم کم الک کنید و کنترل شده اضافه کنید تا یه خمیر نرم که به دستم نچسبه بدست بیاد. خمیر رو به 2 قسمت تقسیم کنید . بعد خمیر رو با وردنه پهن کنید (نه خیلی نازک نه خیلی ضخیم).
خمیر رو با کاتر یا ته فنجان برش بدین. از مواد میانی وسط خمیرا بریزید و مثل عکس لبه هاشو بهم بچسبونید و بپیچیدشون. خمیرا رو مثل ماکارونی بجوشونید و روشو بعد از پخت کره بمالید و با ماست سیر و سس گوجه فرنگی سرو کنید.
نوش جان