طرز تهیه راویولی ترکی با دستور پخت مرحله ای

طرز تهیه راویولی ترکی به راحتی میتونین درستش کنین و حتی توی فریزر نگهداریش کنین. این غذا با ذائقه ما خیلی مطابقت داره و شبیه به غذاهای ایرانی است .به عنوان پیش غذا در مهمانی و جشن ها می تونید بپزید و زمان زیادی هم نمیگیره.

 

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

مواد لازم برای پخت راویولی ترکی چیست ؟

مواد لازم برای خمیر:

1 پیمانه آب ولرم

نصف پیمانه شیر ولرم

2 عدد تخم مرغ

ظمک

آرد به میزان لازم (حدودا دو پیمانه)

مواد میانی:

250 گرم گوشت چرخ کرده

1 عدد پیاز

1/4 پیمانه جعفری

مواد رویی:

یک پیمانه ماست

2 حبه سیر

2 قاشق غذاخوری کره

1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

نمک

طرز تهیه راویولی ترکی

مراحل و طرز تهیه راویولی ترکی :

طرز تهیه ماست سیر :

سیر رو ریز خرد کنید یا بهتره رنده کنید به ماست اضافه و مخلوط کنید.

طرز تهیه مواد میانی :

گوشت چرخ کرده رو داخل یه ظرف بریزید پیاز رنده شده و جعفری ریز خرد شده رو اضافه کنید در آخر ادویه ها رو اضافه کرده و مخلوط کنید. (بهتره کمی تفتش بدید ولی توی دستور اصلی خبری از تفت دادن نیست!)

طرز تهیه خمیر:

همه ی مواد بجز آرد رو داخل یه ظرف بریزید و مخلوط کنید. آرد رو کم کم الک کنید و کنترل شده اضافه کنید تا یه خمیر نرم که به دستم نچسبه بدست بیاد. خمیر رو به 2 قسمت تقسیم کنید . بعد خمیر رو با وردنه پهن کنید (نه خیلی نازک نه خیلی ضخیم).

خمیر رو با کاتر یا ته فنجان برش بدین. از مواد میانی وسط خمیرا بریزید و مثل عکس لبه هاشو بهم بچسبونید و بپیچیدشون. خمیرا رو مثل ماکارونی بجوشونید و روشو بعد از پخت کره بمالید و با ماست سیر و سس گوجه فرنگی سرو کنید.

نوش جان‌

نکته: غذای ساده ای هست و شما می تونید خمیرش رو از قبل اماده کنید و در فریزر نگهداری کنید و هرسیری مقدار نیازتون ازش استفاده کنید.
طرز تهیه خورشت آلوچه با مرغ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *