طرز تهیه حلیم بوقلمون با دستور پخت مرحله به مرحله

طرز تهیه حلیم بوقلمون که به جای گوشت گوسفند یا مرغ از گوشت بوقلمون استفاده می کنیم و همه جزییات رو مرحله به مرله براتون بیان کردم.

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

مواد لازم برای پخت حلیم بوقلمون چیست ؟

گندم پوست کنده ۲ لیوان (میتونید از گندم ساده یا بلغور گندم استفاده کنید)

آب ۸ تا ۱۰ لیوان

گوشت بوقلمون ۲۵۰ گرم(میتونید از گوشت گوسفند یا مرغ استفاده کنید)

نمک و زردچوبه برای پخت بوقلمون به میزان لازم

پیاز برای پخت بوقلمون ۱ عدد

روغن حیوانی (میتونید از روغن جامد یا کره استفاده کنید) ۲ قاشق غذاخوری و برای روی حلیم به میزان لازم

نمک ۱ تا ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه حلیم بوقلمون

مراحل و طرز تهیه حلیم بوقلمون :

ابتدا گندم رو خوب تمیز کرده و می شوریم. ۲۴ ساعت خیس می کنیم و آبش رو عوض می کنیم و با ۴ تا ۵ برابر مقدار گندم، آب با حرارت کم میزارم بپزه تا گندم خوب لعابدار بشه.

اگه از گندم ساده استفاده کرده باشد زمان پخت کمی طولانی تر میشه و اگه از بلغور گندم استفاده کنید زمان پخت کوتاه تر میشه‌.

حالا گوشت بوقلمون رو با دو برابر مقدار وزنش آب در قابلمه ای جدا با یک عدد پیاز کوچیک و مقداری نمک و زردچوبه بزارید روی حرارت تا خوب پخته بشه. اما آبش کاملا تبخیر نشه چون به یک لیوان آب گوشت احتیاج داریم.

هر چند وقت یکبار گندم رو هم میزنیم تا ته نگیره و اگه لازم شد بهش آب اضافه میکنیم و دوباره درش رو میزارم تا بپزه.

وقتی گندم کاملا پخت و لعابدار شد با گوشکوب برقی یا میکسر یا هر وسیله ای ای که در دسترس دارید گندم رو خوب له کنید.

اگه از گندم ساده استفاده استفاده کرده بودید بعد از له کردن حتما باید از صافی رد کنید تا پوست گندم جدا بشه. البته گندم پوست کنده هم کمی پوست گندم داره که به دلخواه می تونید از صافی رد کنید ولی بلغور گندم نیازی به رد کردن از صافی نداره.

بعد از پخت گوشت رو ریش ریش می کنیم و با گوشکوب کمی می گوییم. آب گوشت رو هم صاف میکنیم. حالا بوقلمون ریش ریش شده، آب بوقلمون، روغن حیوانی و نمک رو اضافه می کنیم و نیم ساعت تا چهل دقیقه با شعله ملایم مدام هم میزنیم تا حسابی کشدار بشه.

در آخر حلیم رو می ریزیم داخل ظرف سرو و میزارم کمی بمونه تا رویه ببنده و با کمی دارچین و شابلون تزئین می کنیم و روش روغن داغ می ریزیم.
موقع میل کردن میتونید به میزان دلخواه شکر اضافه کنید البته بعضی ها حلیم رو با نمک و آبلیمو میل می کنند.

نوش جان

 

طرز تهیه کله گنجشکی خوشمزه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *