طرز تهیه باترکریم سوییسی با طعم بسیار عالی و مناسب برای تزیین انواع کیک ها و کاپ کیک ها که با دستور من می تونید آمادش کنید.
البته همانطور که می دونید ساده ترین نوع باتر کریم , باتر کریم آمریکایی هست و هرکسی به راحتی میتونه درستش کنه.ولی بیش از اندازه شیرینه و ممکنه هرکسی طعمش رو نپسنده.باترکریم سوییسی طعم خیلی بهتری داره ولی طرز تهیه کمی پیچیده تری داره.
البته برای شما کدبانوهای عزیز کاری بسیار آسان و دلپذیر است.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه باترکریم سوییسی چیست ؟
سفیده تخم مرغ 5 عدد
شکر 200 گرم
کره 225 گرم
مراحل و طرز تهیه باترکریم سوییسی :
ابتدا سفیده تخم مرغ و شکر را توی ظرفی می ریزیم و روی بخار آب مثلا روی کتری قرار میدیم.دقت کنید نباید حرارت زیادی به سفیده تخم مرغ برسه که نپزه.
حدود 5 دقیقه آروم هم می زنیم تا شکر کاملا توی سفیده حل بشه, یه کمی از اون رو رو بین دو انگشت تست کنید اگه زبری شکر رو احساس نکردید و مطمئن شدید شکر کامل حل شده از روی حرارت برش دارید. حالا سفیده تخم مرغ را با دور تند همزن میزنیم تا پف کنه و از ظرف نریزه.
کره را از قبل از یخچال بیرون می زاریم تا به دمای محیط برسه و به تکه های کوچیک تقسیمش می کنیم.
قطعه های کره را دونه دونه به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و هر بار انقد رهم بزنید تا کامل مخلوط شه بعد تکه بعدی رو اضافه کنید.
دقت کنید بعد از اضافه کردن کره از دور کند همزن استفاده کنید. با اضافه کردن کره پف سفیده می خوابه که طبیعیه. در آخر اسانس مورد نظرتون رو اضافه کنید.
این باتر کریم خیلی خوب فرم میگیره و طعم خوبی هم داره.برای تزئین انواع کیک و کاپ کیک می تونید ازش استفاده کنید.
حواتون باشه همونطور که قبلا گفتم اگه قصد تزئین با خمیر فوندانت رو دارید حتما برای پوشش کیک باید از باتر کریم استفاده کنید.