طرز تهیه شیرینی قندی ( پادرازی ) قزوین که از شیرینی های خوشمزه برای عید نوروز هست و در عین حال طرز تهیه خیلی آسونی داره که به راحتی توی منزل می تونید آماده کنید.
توی تهیه این شیرینی من از روغن جامد استفاده کردم از روغن صاف قنادی هم میشه استفاده کرد. توصیه می کنم حتما مواد شیرینی رو توی محیط بزارید تا به دمای محیط برسند خیلی سر دو گرم نباشند.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
موادلازم برای پخت شیرینی قندی یا پادرازی چیست ؟
روغن جامد : 250 گرم
پودر شکر : 250 گرم
شکر : 75 گرم
آرد :500 گرم
هل : یک قاشق چای خوری
جوش شیرین : یک قاشق چای خوری
کاکائو : یک قاشق چای خوری
کنجد و تخم خرفه : به میزان لازم
مراحل و طرز تهیه شیرینی قندی قزوین :
ابتدا روغن ، پودر شکر و شکر را با همزن خوب مخلوط کنید تا کرمی و پوک بشه حدودا پنج دقیقه و سپس آرد ، جوش شیرین و پودر هل را داخلش الک کنید.
حالا خوب ورز بدین تا خمیری منسجم درست بشه یعد از خمیر اندازه ی فندق بردارید توی دست گرد کنید و داخل کنجد بزنید.
توی سینی فر که کاغذ انداخته اید بچینید.
می تونید مقداری از خمیر را پودر کاکائو بزنید و شیرینی کاکائویی داشته باشید.
برای پادرازی فقط شکر دستور را حذف و تمام مراحل مثل قبل فقط اندازه ی فندق از خمیر بردارید توی دست گرد کنید و اشگ دو طرفه درست کنید
داخل سینی بچینید و تخم خرفه بزیزید.
و سپس داخل فر گرم با دمای 170 ده تا 15 دقیقه بپزید بعد از اینکه کامل سرد شده داخل ظرف سرو بچینید.
نکته : اگه در حین ورز دادن خمیر همچنان پودر یه می تونید یک قاشق روغن جامد به خمیر اضافه کنید تا جمع بشه.
نکته :با ااضافه کردن زعفران غلیظ دمرکده می تونید شیرینی هاتون رنگ زرد و زعفرانی بشه که عطرش هم عالیه.
نوش جان