طرز تهیه حلوا شکری که یک گزینه عالی برای صبحانه و بویژه بچه ها که در حال رشد هستند می باشد و این روزها کمترین مقدار اون ها رو هم با قیمت های زیاد می بینیم حالا من یک دستورعالی که هم به لحاظ هزینه به صرفه هست و هم طعم عالی داره رو بهتون آموزش میدم.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه حلوا شکری چیست ؟
ارده حدود یک پیمانه (این مقدار تقریبی)
شیرخشک ( قنادی ) یک پیمانه سر پر
پودر قند یک پیمانه سرخالی
پودر هل نصف تا یک قاشق چای خوری
مراحل و طرز تهیه حلوا شکری :
شیر خشک و پودرقند را الک کرده و باهم مخلوط می کنیم . پودر هل را اضافه کرده و مخلوط کرده .
حالا کم کم ارده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم . تا زمانی که خمیر سفتی بدست بیاید . ( با دست مخلوط کنید ) می تونید کمی خلال پسته هم به مخلوط اضافه کنید .
میزان ارده تقریبی است کم کم ارده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا زمانی که خمیر سفت و خشکی بدست بیاید .
بعد کف یک ظرف مستطیل شکل یا یک قالب را کمی چرب کرده و یا کیسه فریزر را باز کرده کف و دور ظرف را می پوشانیم
یا با سلیفون بپوشانید .
بعد کف ظرف خلال پسته ریخته و کمی ازمواد را توی ظرف ریخته با پشت قاشق صاف کنید و کمی فشار بدهید و بقیه مواد را بریزید و با پشت قاشق فشاردهید تا فشرده شوند .
من در آخر با ته گوشتکوب هم کمی فشار روی مواد آوردم تا کاملا فشرده شوند . ظرف را در فریزر قرار دهید تا حدود ۸ ساعت بماند و سفت شود ولی من ۴ ساعت گذاشتم .
بعد از فریزر خارج کرده و آروم از ظرف خارج کرده و توی ظرف مناسب برگردونید .
نکات مورد توجه :
می تونید دو طرف حلوا را پسته بپاشید .
می تونید کمی کنجد بو نداده هم روی حلوا بریزید .
موقع اضافه کردن ارده دقت کنید کم کم اضافه شود ، خمیر بدست آمده باید سفت باشد.
حتما از پودر قند یا پودر شکر لستفاده کنید خود شکر نمی شه و شیرینی کاملا مناسبی داره پس کمش نکنید وحتما الک کنید.
خلال پسته یا مغز پسته یا کنجد استفاده کنید البته میتونید هیچ کدوم را نریزید و حلوا شکری ساده داشته باشید.
حتما فریزر بذارید به هیج عنوان یخ نمیزنه فقط منسجم می شه بعد در بیارید.
شما میتونید با هر چیزی پیمانه بزنید حتما نباید لیوان باشه فقط همه مواد را با همون پیمانه اندازه بزنید وقالب هم هر چیزی می تونه باشه.
نوش جان