طرز تهیه کله گنجشکی و اسم دیگر این غذا قلقلی

طرز تهیه کله گنجشکی از غذاهای سه سوته و راحت و آسون . خیلی هم خوشمزه است . در کمترین زمان می تونید آماده کنید.

قلقلی ، کوفته قلقلی ، کله گنجشکی و … چه قدر اسم داره این غذا که اغلب در هر استانی به صورت محلی هم نام گذاری میشه مثلا در گیلان به نوع غذاها واویشکا میگن . اگر با گوشت تهیه شده باشه واویشکای گوشت یا با مرغ آماده بشه واویشکای مرغ میگن. بععضی ها تخم مرغ هم می زنند اختیاری است و  من اینجا بدون تخم مرغ درست کردم.

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

مواد لازم برای پخت کله گنجشکی چیست ؟

برای ۳ نفر

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم

پیاز ۲ عدد

سیب زمینی ۱ تا ۲ عدد

سبزیحات خشک معطر دل به خواهی ۱ ق غ

نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و پودر سیر و با هر نوع ادویه دلخواهی

رب گوجه ۱ ق غ

طرز تهیه کله گنجشکی

مراحل و طرز تهیه کله گنجشکی :

ابتدا یک پیازرو رنده کردم و کمی آبش رو گرفتم و با گوشت چرخ کردهو سبزیجات معطر خشک و نمک و زردچوبه و فلفل و پاپریکا و پودر سیر پخلوط و ورز دادم .

یک ساعت داخل یخچال قرار دادم تا کگی خودش رو بگیره . بعد ازش به اندازه گردو برداشتم و توی دستم قل دادم و قلقلی درست کردم قلقلی ها رو داخل روعن کمی تفت دادم و بعد از تابه خارج کردم .

یک پیاز خرد شده رو اضافه کردم و تفت دادم و زردچوبه و رب گوجه اصافه کردم و تفت دادم آب اضافه کردم و نمک و فلفل هم ریختم .قلقلی ها رو داخلش انداختم . یکی دو تا سیب زمینی هم برای لعاب دار کردنش خوبه هم اینکه خوشمزه هم نیشه خرد کردن و داخلش ریختم و درش رو گداشتم تا بپزه و جا بیفته .

هم با نون و هم با برنج میشه سرو کرد اگر با نون خواستید ابش رو کمی بیشتر نگه دارید و تیلیت کنید .

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *