طرز تهیه کله گنجشکی از غذاهای سه سوته و راحت و آسون . خیلی هم خوشمزه است . در کمترین زمان می تونید آماده کنید.
قلقلی ، کوفته قلقلی ، کله گنجشکی و … چه قدر اسم داره این غذا که اغلب در هر استانی به صورت محلی هم نام گذاری میشه مثلا در گیلان به نوع غذاها واویشکا میگن . اگر با گوشت تهیه شده باشه واویشکای گوشت یا با مرغ آماده بشه واویشکای مرغ میگن. بععضی ها تخم مرغ هم می زنند اختیاری است و من اینجا بدون تخم مرغ درست کردم.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت کله گنجشکی چیست ؟
برای ۳ نفر
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیب زمینی ۱ تا ۲ عدد
سبزیحات خشک معطر دل به خواهی ۱ ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و پودر سیر و با هر نوع ادویه دلخواهی
رب گوجه ۱ ق غ
مراحل و طرز تهیه کله گنجشکی :
ابتدا یک پیازرو رنده کردم و کمی آبش رو گرفتم و با گوشت چرخ کردهو سبزیجات معطر خشک و نمک و زردچوبه و فلفل و پاپریکا و پودر سیر پخلوط و ورز دادم .
یک ساعت داخل یخچال قرار دادم تا کگی خودش رو بگیره . بعد ازش به اندازه گردو برداشتم و توی دستم قل دادم و قلقلی درست کردم قلقلی ها رو داخل روعن کمی تفت دادم و بعد از تابه خارج کردم .
یک پیاز خرد شده رو اضافه کردم و تفت دادم و زردچوبه و رب گوجه اصافه کردم و تفت دادم آب اضافه کردم و نمک و فلفل هم ریختم .قلقلی ها رو داخلش انداختم . یکی دو تا سیب زمینی هم برای لعاب دار کردنش خوبه هم اینکه خوشمزه هم نیشه خرد کردن و داخلش ریختم و درش رو گداشتم تا بپزه و جا بیفته .
هم با نون و هم با برنج میشه سرو کرد اگر با نون خواستید ابش رو کمی بیشتر نگه دارید و تیلیت کنید .
نوش جان