طرز تهیه کیک اسنیکرز یک کیک عالی و با عطر کاراملی که به راحتی می تونید در منزل تهیه کنید از مغز ها هم استفاده شده برای رویه کاراملی این کیک که من از بادام زمینی استفاده کردم که این هم سلیقه ای هست و هر چی که دوست داشتید می تونید استفاده اکنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه کیک اسنیکرز چیست ؟
شکر نصف پیمانه
شیر یک پیمانه
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
بکینگ پودر ۱ ق غ
آرد یک پیمانه
وانیل نوک ق
نمک یک پنس
تخم مرغ دو عدد
برای خیس کردن کیک:
شیر یک پیمانه سرخالی
مواد لازم برای کارامل:
شکر ۱ پیمانه
بادام زمینی بدون نمک ۱/۵ پیمانه
کره ۱ ق سوپ خوری
خامه یک پاکت (۲۰۰ ml)
مواد لازم برای خامه رویی:
خامه قنادی یک بسته کوچک
مراحل و طرز تهیه کیک اسنیکرز:
ابتدا تمام مواد کیک رو به ترتیب مواد خیس اضافه کنید و با همزن بزنید، قالب تارت رو چرب کنید و داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۳۵-۴۰ درجه بپزید (با خلال دندون تست کنید).
بعد از پخت بزارید کامل خنک شه، و بعد از قالب دربیارید، با شیر اونو خیس کنید. خامه قنادی رو با همزن بزنید تا سفت شه، و روی کیک پخش کنید.
برای کارامل، شکر رو داخل قابلمه بریزید و تا زمانیکه حل شه، و رنگ کاراملی شه، روی شعله متوسط بپزید و هم بزنید.
سپس شعله رو کمتر کنید و کره اضافه کنید و فورا اونو هم بزنید. و یک جوش که زد از حرارت بردارید،و بزارید خنک شه، و بعد از خنک شدن بادوم زمینی ها رو اضافه کنید و هم بزنید،
بزارید کارامل کامل خنک شه و روی کیک بریزید، اگر خیلی داغ باشه خامه آب میشه. و کیک رو به مدت یک شب داخل یخچال نگه دارید و سپس سرو کنید.
نوش جان