طرز تهیه نان سیمیت که طعم ملایم و روبه شیرینی دارد برای صبحانه گزینه خوبی است و من در مواد رومال از شیره انگور استفاده کردم که فوق العاده اون رو خوش عطر و طعم می کنه.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت نان سیمیت چیست ؟
آردسفید : اندازه لازم (2/5لیوان)
شکر : 50 گرم یا 4 ق غ
نمک : 2 گرم یا نصف ق چ
تخم مرغ متوسط : یک عدد
خمیر مایه فوری : یک ق م
آب ولرم : نصف لیوان(برای خمیرمایه)
شیر ولرم : 3/4لیوان
روغن مایع : 5 قاشق غذاخوری
مواد رو مال :
آب و شیره انگور (یا خرما) یا عسل
کنجد خام : اندازه لازم
مراحل و طرز تهیه نان سیمیت :
ابتدا آرد و نمک رو مخلوط کرده والک کنید. حالا یک ق غ شکر و خمیر مایه و آب ولرم رو مخلوط کنید و در ظرف رو بپوشونید تا عمل بیاد.
تخم مرغ و نمک را در ظرف مناسبی خوب مخلوط کنید بعد روغن و بعد شیر ولرم + بقیه شکر و خمیرمایه عمل اومده رو اضافه کنید و خوب بهم بزنید .
حالا آرد را کم کم اضافه کنید و با لیسک بهم بزنید تا خمیر جمع بشه. از اینجا به بعد با دست شروع به ورزدادن کنید تا خمیر نرم و لطیف بشه. حالا اونقدر ضربه به خمیر بزنید تازیردستتون وربیاد.(100تا120 ضربه)
بعد داخل ظرف رو چرب کنید وخمیر رو داخلش بذارید و روش سلفون بکشید و لای یک پتو یا پارچه قراربدید به مدت 1 ساعت تا حجم خمیر 2 برابر بشه بعد از این زمان اگر حجم خمیر 2 برابر شده بود انگشت خود رو فرو کنید داخل خمیر اگر جاےیانگشتتان همون جور باقے ماند و پر نشد خمیر شما آماده ست در غیر اینصورت نیم ساعت دیگه اجازه بدید تا خمیر آماده بشه .
حالا از خمیر چونه های به وزن 50 _ 100 گرم جدا کنید و روی یک سینی آنرا به صورت یک نوار به اندازه 30 _ 40 سانتیمتر در آورید بعد نوار رو دولا کنید واز قسمت باز خمیر رو شروع به تابیدن کنید.
بعد به صورت حلقه در آورده و سر آنرا داخل قسمت بسته خمیر کنید بعد از این مقداری آب را با شیره انگور یا خرما یاشهد مربا یا عسل مخلوط کنید و با فرچه روی این خمیرهای آماده شده بمالید بعد داخل کنجد خام زده ودر سینی فر که ( باکاغذ روغنی) با فاصله بچینید .
بعد از اون روی خمیر ها رو دوباره بپوشانید و20 دقیقه استراحت بدید و بعد داخل فر گرم شده در دمای 190 درجه به مدت 15 _ 20 دقیقه قرار بدید.
تا نان پخته بشه بعد از اینڪه نان پخته شد واز فر خارج کردید دوباره مقداری شهد یا عسل رقیق شده روی نانها بمالید تا براق بشن .
فوت ڪوزه گری:
دمای فرحتما باید۱۹۰ باشه تانون سریع برشته بشه و خشک نشه.
نوش جان