طرز تهیه شکر پاره شیرینی ترکیه ی خیلی خوشمزه و راحت

طرز تهیه شکر پاره از شیرینی های ترکیه با شیره فراوان و خوشمزه مناسب برای دسر و پذیرایی از مهمان , با چایی و قهوه خیلی میچسبه من که زود زود درستش می کنم خیلی خوشمزه است.

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

مواد لازم برای پخت شیرینی شکر پاره  چیست ؟

تخم مرغ ۲ عدد (زرده ی تخم مرغ یکی برا رومال )

کره (به دمای محیط رسیده) ۱۲۵ گرم

پودر شکر ۱/۲ پیمانه

ایرمیک (آرد سمولینا) ۱/۲ پیمانه

روغن ۱/۲ پیمانه

آرد ۳ پیمانه(میتونه بیشتر هم ببره)

بیکینگ پودر ۱ ق غ

وانیل ۱ ق م

مواد لازم شربت

شکر ۲ پیمانه

آب ۲ پیمانه

پودر هل نصف ق م

زعفران دم کرده ۴ ق غ

آب لیمو یک ق م

مواد میانی

پودر گردو ۱/۲ پیمانه

مواد لازم برا رویه

بادام (خام) مقدار لازم(اختیاری)

طرز تهیه شکر پاره

مراحل و طرز تهیه شکر پاره  :

ابتدا برای شربت شکر و اب و اب لیمو زعفران و هل رو مخلوط کرده روی حرارت گذاشته حدود ۵ دقیقه زیاد غلیظ نباشه, تخم مرغ روغن و کره رو هم زده بعد پودر قند و ایرمیک و وانیل را اضافه کرده به خوبی با هم مخلوط می کنیم .

بعد آرد الک شده و بکینگ پودر را کم کم اضافه کرده ورز میدیم تا خمیر نرمی به دست بیاد, از خمیر به اندازه ی گردو بردارید با دست باز کنید از پودر گردو یک ق م توش بزارید شکل دلخواهتان رو بدید بیضی یا گرد و در سینی چرب شده با فاصله بچینید با زرده تخم مرغ رومال کردم یک عدد بادام خام روی هر عدد شیرینی ها قرار دادم.

در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه گذاشتم بپزه, بعد از پخت ۱۵ دقیقه داخل شربت قرار میدیم.

من از این مقدار مواد لازم ۲۰ عدد شیرینی بدست آوردم شما هر چه شیرینی تون کوچکتر باشه تعداد بیشتری بدست میاد

نوش جان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *