طرز تهیه شاک شوکا خوراکی ساده و خوشمزه بدون نیاز به مرغ و گوشت که خیلی راحت می تونید توی خونه آمادش کنید. به عنوان پیش غذا در مهمانی هم میشه پخت.
من خیلی موقع ها برای شام این غذا رو آماده می کنم و با نون سرو می کنم که البته سلیقه ای است و با برنج هم اگر دوست داشتید می تونید بخورید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت شاک شوکا چست ؟
سیب زمینی 3 عدد متوسط
بادمجان 4 عدد قلمی
گوجه فرنگی 4 عدد
سیر 2 حبه
تخم مرغ 2 عدد
مراحل و طرز تهیه شاک شوکا :
برای پخت این غذا به بادمجون ، سیب زمینی ، گوجه فرنگی احتیاج دارم که به صورت حبه ای باید خرد کنید و تک تک سرخ کنید بعد با هم مخلوطش کنید .
زمان تفت دادن گوجه فرنگی ۱ تا ۲ حبه سیر رنده کنین و بهش اضافه کنید چون نمی خواهیم سیر سرخ کنیم و فقط می خواییم عطرش آزاد بشه
و بعد نمک و فلفل سیاه کمی زیره سیاه و ۱ استکان آب اضافه کنید و در ظرف بزارید حالا سس گوجه که آماده شده سیب زمینی و بادمجون سرخ شده را بهش اضافه کنید.
و هم بزنید بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه ۲ تا تخم مرغ روش بشکنید و بعد از پخت تخم مرغ ها کمی جعفری خرد شده روی غذاتون بریزید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید .
من ۳ عدد سیب زمینی متوسط ، ۴ دونه بادمجون قلمی خرد شده و ۴ عدد گوجه فرنگی استفاده کردم این مقدار برای ۲ تا ۳ نفر کافیه .
در پناه حق باشید…
نوش حان
نکته : این غذای ساده و رژیمی است با توجه به ذائقه و سلیقتون می تونید کدو سبز هم استفاده کنید و رژیمی ترش کنید . از اون جایی که غذای با سبزیجات است می تونید مواد اولیه رو در روغن خیلی کم تفت بدید یا از روغن زیتون در پخت استفاده کنید که برای کاهش چربی نیز مفید است .