طرز تهیه فالوده شیرازی را با ما یاد بگیرید تا در این روزهای گرم سال در منزل به راحتی تهیه کرده و نوش جان کنید .شاید به نظرتون کار سختی بیاد ولی با یک بار انجام دادن و تهیه کردن این فالوده های عالی خواهید دید که راحت ترین دسر دنیاست .
فالوده شیرازی را می تونید به عنوان گزینه ای برای پذیرایی از میهمانان خود داشته باشید عالی خنک و کاملا سنتی .
در این مطلب از سایت ایران پاتوق به سوالات شما در رابطه با تهیه فالوده شیرازی سنتی پاسخ داده ایم :
- مواد مورد نیاز برای فالوده شیرازی چیست ؟
- مراحل تهیه فالوده شیرازی چگونه است ؟
- چقدر زمان برای تهیه فالوده شیرازی نیاز است ؟
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه فالوده شیرازی
نشاسته: 300 گرم
آب: 4 پیمانه
شکر: 1 پیمانه
لیمو تازه: 1 عدد
گلاب: نصف پیمانه
شربت آلبالو: به مقدار لازم
طرز تهیه فالوده شیرازی :
ابتدا یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و دو پیمانه آب را درون آن بریزید و شکر را اضافه کنید، بر روی اجاق گاز قرار دهید. سپس شکر را هم بزنید تا در آب حل شود و صبر کنید تا آب شکر قوام پیدا کند.
در این مرحله گلاب را اضافه کنید و صبر کنید تا شربت چند بار قل بخورد. سپس آن را از روی اجاق گاز بردارید و بگذارید کنار تا خنک شود. سپس بعد از سرد شدن شربت آن را در یک کاسه مناسب بریزید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.
بعد از یخ زدن شربت آن را از فریزر بیرون بیاورید و برای پودر کردن، آن را درون مخلوط کن بریزید. بعد از اینکه شربت یخ زده را کاملا پودر کردید، دوباره آن را به صورت پودر شده در یخچال قرار دهید.
حالا نوبت به درست کردن رشتههای فالوده است. ابتدا یک قابلمه را انتخاب کنید و دو لیوان آب به آن اضافه کنید. سپس نشاسته را به آن اضافه کنید و قابلمه را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید، تا آب به تدریج تبخیر شود و نشاسته باقی مانده کشدار و غلیظ شود. سپس برای ایجاد رشتههای نازک نشاسته از یک آبکش با سوراخ های ریز کمک میگیریم.
نشاسته کشدار و غلیظ را در آبکش بریزید و با فشار بر روی نشاستهها باعث شوید تا از سوراخ های ریز آبکش رد شوند. در زیر آبکش کاسهای پر از یخ قرار دهید تا رشتههای نازک روی یخها ریخته شود. توجه کنید که بهتر است که از یک آبکش با سوراخ های ریز تراستفاده کنید تا فالوده شما ریز تر و زیباتر شود.
بعد از خروج رشته ها از آبکش و ریختن آن ها بر روی یخ، خوب یخ را هم بزنید تا رشتهها سفت شوند. سپس یخهای یخ زده را در یک کاسه مناسب بریزید و رشتهها را به آرامی از یخ بیرون بیاورید و به کاسه حاوی یخ پودر شده اضافه کنید و آن را به خوبی مخلوط کنید. تا فالوده در همه جای یخ قرار بگیرد.
فالوده را در یک کاسه زیبا بریزید و به آن آب لیموی تازه را با کمی شربت آلبالو اضافه کنید و به دلخواه تزیین کنید.
نوش جان