طرز تهیه شنیسل خونگی اگه از طبخ مرغ به شکل تکراری خسته شدید این بار این شنیسل خونگی رو امتحان کنید که یک غذای عالی هست و به وقت مهمونی هم می تونید آمادش کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت شنیسل خونگی چیست ؟
سینه مرغ 3 عدد
برای چاشنی:
آب نصف لیوان
شیر نصف لیوان
نمک 1 قاشق چای خوری
پودر کاری 1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
پودر سیر 1 قاشق چای خوری
سایر مواد:
آرد 1 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
آب 4 قاشق غذا خوری
پودر سوخاری 1.5 لیوان
روغن مایع برای سرخ کردن
مراحل و طرز تهیه شنیسل خونگی
ابتدا سینه مرغ را نازک از وسط برشوبدید که به اندازه یک کف دست باشد بهتر است. تمام مواد برای چاشنی را در یک ظرف ریخته و مخلوط کنید. مرغ را داخل آن بخوابونید و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال استراحت بدید. سپس بیرون آورده ابتدا در آرد سپس تخم مرغ همزده و در آخر پودر سوخاری بغلتونید.
درون تابه گود روغن ریخته وقتی داغ شد مرغ را سرخ کنید. وقتی یک سمت قهوه ای شد به طرف دیگه برگردونید.
البته روش دیگری نیز هست که من برخی با این روش هم درست کردم و که روش اول شنیسل خوشمزه تری است.
به این صورت که پس از برش زدن سینه مرغ, مرغ ها را با بیفتک کوب یا با پشت چاقو که پهن تر است بکوبید . فقط دقت داشته باشید برای این که گوشتش هم پاره نشه زیر و روی لایه مرغ یک نایلون بندازیدو سپس اون رو بکوبید. در این روش دیگه نیازی به افزودن شیر نیست و بهتر است از آب پیاز استفاده شود و چاشنی ها هم همون هایی که در روش اول گفتیم استفاده می کنیم.
نکته : گوشت مرغ را نباید زیاد کوبید چون گوشتش نرمه و نیاز به کوبیدن زیاد نیست.
نوش جان