طرز تهیه صفیحه یک نوع نانی هست که روی اون با مواد گوشتی پر میشه و در فر پخته میشه. این غذا خیلی سریع آماده میشه و در عرض 20 دقیقه سرو می تونین روی میز غذا تون داشته باشین.
بهترین گزینه برای مهمان سرزده و دورهی دوستانه است.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت صفیحه چیست ؟
آرد ۳ پیمانه
ماست ۱پیمانه
شکر ۱ ق غ
پکینگ پودر ۱ق غ
روغن مایع ۱/۴پیمانه
خمیرمایه ۱ ق غ
گوشت چرخ کرده ۲۰۰گرم
پیاز ۱عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
فلفل دلمه ایی ۱عدد
جفعفری یک مشت
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
نمک و فلفل سیاه به مقدارلازم
زیره و پاپریکا و دارچین به مقدارلازم
روغن زیتون کمی
رب انار به میزان دلخواه
مراحل و طرز تهیه صفیحه :
آرد و پکینگ پودر و خمیر مایع و شکر رو مخلوط کرده و در ظرفی می ریزیم. سپس ماست و روغن مایع رو اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و خمیر رو ورز میدیم پس از خوب ورز دادن در ظرف رو می بندیم و به مدت یک ۳۰ دقیقه در جای نسبتا گرمی قرار میدیم تا خمیر عمل بیاد.
پیاز وفلفل دلمه ایی و جعفری رو در ظرف میکسر میکس می کنیم و با دیگر موادکه گوشت چرخ کرده و رب و همه ادویه ها و روغن زیتون خوب مخلوط می کنیم.
خمیر را با وردنه باز می کنیم و خمیر را قالب می زنیم سپس روی خمیر مقداری از مواد گوشتی مون قرار می دهیم و بعد صفیحه ها رو در سینی فر می چینیم و در فری که از قبل روشن کردیم قرار میدیم.
تا وقتی زیر صفیحه طلایی بشه توی فر میزاریم و سپس چند دقیقه هم گریل رو روشن می کنیم تا مواد گوشتیمون هم بپزه. و در آخر روی صفیحه ها رب انار می ریزیم.
نوش جان