طرز تهیه دیلایت زعفرانی شیرینی راحت و خوشمزه بدون پخت برای این شیرینی از بیسکوییت استفاده می کنیم و هیچ نیازی به آرد و پخت نداریم خیلی راحت می تونید این شیرینی خوشمزه رو تو خونه آماده کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت دیلایت زعفرانی چیست ؟
پودر بیسکویت وانیلی ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم
شیر عسلی الفجر ۱۵۰ گرم
پودر هل یک قاشق سوپخوری سرپر
شکلات سفید ذوب شده ۳۵ گرم
خلال پسته سه قاشق سوپخوری
زعفران غلیظ دمکرده ۹۰ گرم
خلال پسته جهت تزیین
مراحل و طرز تهیه دیلایت زعفرانی :
ابتدا شیر عسلی و زعفران رو با لیسک مخلوط می کنیم تا یکدست شه. پسته رو اضافه و مخلوط می کنیم.
سپس پودر بیسکویت رو کم کم اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد خمیر مانند بشه. اول ۲۰۰ گرم رو اضافه کنید اگر مایه شل بود در نهایت پودر بیسکویت بیشتری اضافه کنید.
حالا شکلات سفید ذوب شده رو اضافه و مخلوط می کتیم. پودر هل رو هم اضافه و مخلوط می کنیم. مایه من شل بود ۳۰۰ گرم پودر بیسکویت رو کامل مصرف کردم. با دست کمی ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست بشه در نهایت خمیر بسیار نرم و لطیفی خواهیم داشت که به دست نمی چسبه.
من از قالب نیم کره استفاده کردم . قالب سیلیکونی نیمکره به قطر ۴ سانت رو آماده می کنیم کف نیمکره ها رو چند عدد خلال پسته قرار می دهیم از مواد توپ های کوچک برمی داریم توی دست گرد می کنیم در قالب فشرده می کنیم و اضافاتش رو می گیریم.
قالب رو به مدت ۴-۵ ساعت در فریزر قرار می دهیم. بعد از این مدت براحتی از قالب جدا میشن.
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
نکته : من از مخلوط بسکوییت مادر و جمانه استفاده کردم.
نکته : زعفرونتون رو حتما غلیظ بریزید رنگ شیرینی بسته به غلظت زعفرونه .
نکته : اگه از شیرعسل ایرانی استفاده کنید چون رقیق هست ممکنه پودر بیسکویت بیشتری لازم شه.
نوش جان