طرز تهیه خورشت آلوچه از غذاهای خوشمزه و پرچاشنی که برای کرمان است .این غذا رو هم میشه باگوشت گوساله و گوسفند پخت وهم میشه با مرغ تهیه کرد.
من اگثرا برای دورهمی ها و همینطور روزهاب تعطیل که خانواده دور هم جمع هست این رو میپزم خورشت خوشمزه ای است که دورهمی میچسبه.توصیه می کنم توی خونه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.خورش آلوچه بومی برای شهر کرمان است.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت خورش آلوچه چیست ؟
گوشت یا مرغ ۴۰۰ گرم
لوبیاچیتی ۱۰۰ گرم
رب یک قاشق سوپ خوری
سبزی خشک ۳۰۰ گرم ( مثل نعنا و شوید و جعفری وگشنیز)
پیاز سرخ شده نصف پیمانه
الوچه خشک ۱۰۰ گرم
آبلیمو دو قاشق سوپ خوری
روغن نصف پیمانه
ادویه به میزان لازم
مراحل و طرز تهیه خورشت آلوچه :
ابتدا گوشت را با پیاز خرد شده نگینی تفت می دهیم و لوبیای خیس شده را با مقداری ابجوش به گوشت اضافه می کنیم. نمک و ادویه های مورد علاقتون مثل زردچوبه و فلفل را افزوده و می گذاریم با حرارت ملایم پخته شود.
پس از پخته شدن گوشت، لوبیا، سبزی خشک، الوچه، آبلیمو و رب را می افزاییم. پس از نیم ساعت جوشیدن اماده ی سرو است.
نکته :حتما شب قبل لوبیا را در آب بزارید تا خیس بخوره هم بهتر پخته میشه و هم نفخ حاصل از اون گرفته میشه.
پخت این غذا بسیار ساده است حتما قبلا آلوچه هارو خرد کنید و هسته هاشون رو در بیارید این غذا مختصه تابستون هست ولی می تونید مقداری آلوچه رو خرد کرده و در فریز نگهداری کنید و در طول سال برای پخت این غذا استفاده کنید.
این غذا رو هم میشه با گوشت درست کرد و هم مرغ که من اینجا با مرغ پختم.
نکته : اگر سبزی خشک نداشتید سبزی تازه رو کاملا ریز خرد کنید و نصف مقدار گفته شده استفاده کنید.
نوش جان