طرز تهیه شیرینی پیروک با دستور مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی پیروک با مارمالاد هلو گزینه خوبی برای پذیرایی است که در زمان کمی هم می تونید در منزل اون رو آماده کنید و از مواد اولیه تازه و سالم استفاده کنید.

فقط مراحل رو بادقت دنبال کنید و همینطور چند مرحله ای مخلوط کردن مواد اولیه از قبیل شیر و آرد که براتون کامل توضیح دادم و حتی افرادی که با شیرینی پزی آشنایی ندارند ا این دستور به راحتی می تونند شیرینی عالی و خوشمزه درست کنند.

مواد لازم برای پخت مرحله به مرحله شیرینی پیروک چیست ؟

کره ۱۷۵ گرم

پودر شکر ۱۲۵ گرم

آرد سفید ۴۵۰ گرم

مارمالاد هلو ۱پیمانه

شیر ۱/۳ پیمانه

زرده تخم مرغ ۳ عدد

وانیل ۱/۲ق چ

بکینگ پودر ۲ ق م

طرز تهیه شیرینی پیروک

مراحل و طرز تهیه شیرینی پیروک :

ابتدا پودر شکر را با کره نرم کاملا می زنیم تا کرم رنگ شود و بعد یکی یکی زرده های تخم مرغ ها را اضافه کرده و هر کدام را یک دقیقه می زنیم.

بعد این که زرده ها را اضافه کردیم آرد و وانیل و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم البته دقت داشته باشید که در چند مرحله و در بین اضافه کردن آرد شیر را هم در چند مرحله اضافه می کنیم و با نوک انگشت ورز میدیم تا خمیر به دست نچسبه .

بعد ۱/۴ خمیر را کنار می گزاریم و خمیر آماده را در هر قالبی که خواستیم باز می کنیم و کمی لبه می دهیم بعد روی ان مارمالاد می ریزیم و سپس با ۱/۴ خمیر که کنار گذاشتیم هر طور خواستیم روی کار را تزیین می کنیم و به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر ازش قبل گرم شده با دمای ۱۸۰می گذاریم و در اخر کمی گریل می کنیم تا روی کار طلایی شود.

می توانید از هر مارمالادی که دوست داشتید استفاده کنید من از مارمالاد هلو که خودم درست کردم روش ریختم.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *