طرز تهیه پای پپرونی به دستور عالی برای خمیر با پنیر خامه ای

طرز تهیه پای پپرونی  با پنیر خامه ای به عنوان پیش غذا در مهمانی یا غذای اصلی سبک برای وعده شام در یک  دورهمی ساده می تونید تهیه کنید .

خمیر مخصوص این پای هم آموزش دادم خیالی راحت تهیه میشه و هر کسی می تونه اون رو در منزل درست کنه.

زمان موزد نیاز برای تهیه پای پپرونی چقدر است ؟

حدود 1 ساعت (+ 30 دقیقه یخچال) زمان میبره .  و این میزان مواد ی که میگم مناسب برای حدود 6 نفر است .

مواد لازم برای تهیه پای پپرونی چیست ؟

3 فنجان چای خوری آرد گندم

1فنجان چای خوری مارگارین

1 زرده تخم مرغ

نمک به میزان لازم

1/2 فنجان چای خوری آب یخ

1 عدد زرده تخم مرغ برای رومال

*فنجان چای خوری حدود ۱۵۰ میلی لیتر است

مواد داخلی مورد نیاز پای پپرونی

4 برش سوسیس پپرونی

1 پیاز خرد شده

2 حبه سیر خرد شده

2 عدد گوجه فرنگی فیله شده و خرد شده

فلفل سیاه و جعفری خرد شده برای مزه دار شدن

1 پیمانه پنیر خامه ای

200 گرم پنیر موزارلا رنده شده

طرز تهیه پای پپرونی

مراحل و طرز تهیه پای پپرونی :

ابتدا  برای خمیر ، در یک کاسه ، آرد ، مارگارین ، زرده تخم مرغ و نمک را مخلوط کنید.

آب را کم کم اضافه کنید تا یک خمیر همگن تشکیل شود که از دستان جدا شود . خمیر را در کیسه فریزر بسته بندی کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

برای مواد میانی ، در یک ماهیتابه ، سوسیس را روی حرارت متوسط تفت دهید . پیاز ، سیر ، گوجه فرنگی را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه تفت دهید. با نمک و فلفل ، جعفری مزه دار کنید سپس پنیر خامه ای را مخلوط کنید و بگذارید خنک شود.

خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و آن را با وردنه بین دو پلاستیک باز کنید.

با یکی از خمیرها ، کف و دیواره یک قالب گرد به قطر 22 سانتی متر را بپوشانید ، مواد میانی را بریزید ، پنیر موتزارلا را روی آن ریخته و با خمیر باقیمانده بپوشانید.

روی سطح خمیر را با یک چنگال سوراخ کنید ،روی سطح پای را با برس زرده تخم مرغ بمالید و حدود 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده .

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *