طرز تهیه رانی هلو الان که فصل فراوانی هلو است و در دسترس همه هست هم میشه رانی هلو درست کرد هم میشه کمپوت هلو درست کرد و برای مدت نسبتا زیادیدر یخچال نگه داشت .
البته نوشیدنی های میوه ای تو این فصل خیلی خوبه چون همه ویتامین ها و مایعات به بدن برسه ادم کمتر دچار بی آبی بدن و یا گرما زدگی میشه . خوب من هر دو روشی که میخوام براتون بگم رو امتحان کردم و جواب پس داده.
در آخر کمپوت هلو رو هم بهتون آموزش میدم.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه رانی هلو چیست؟
هلوی بدون هسته ۲ کیلو
آب ۵ تا ۶ لیوان
شکر یک لیوان (بنا به ذائقه کمی بیشتر)
چند عدد هلو پوست کنده و نگینی شده
روش های مختلف برای طرز تهیه رانی هلو :
روش اول :
آب هلوها را با آبمیوه گیری می گیریم.در قابلمه می ریزیم . آب و شکر اضافه می کنیم و روی حرارت اجازه می دهیم یکی دو جوش بزند و شعله را خاموش می کنیم.
چند عدد هلو را پوست می گیریم و نگینی خرد می کنیم و به رانیِ گرم اضافه می کنیم.
صبر می کنیم تا کاملا خنک شوند.
روش دوم
هلوهای پوست و هسته گرفته شده را داخل قابلمه می ریزیم.آب و شکر را اضافه می کنیم و روی حرارت اجازه می دهیم بجوشند تا کاملا نرم شوند.
مخلوط خنک شده را داخل میکسر یا مخلوط کن می ریزیم و کاملا پوره می کنیم. هلوهای نگینی را اضافه می کنیم و رانی ما حاضره.
طرز تهیه کمپوت
مواد لازم:
هلوی نسبتا سفت به اندازه لازم
شکر برای هر شیشه ی نیم کیلویی ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری
آب جوش به اندازه نیاز
روش تهیه کمپوت هلو :
پوست هلو ها را با چاقو می گیریم و هسته ها را جدا می کنیم.میوه ها را داخل شیشه های خشک و تمیز می ریزیم تا پر شوند. بنا به ذائقه ی خود در شیشه ها شکر می ریزیم. من در هر شیشه ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری ریختم. (می تونید شکر بیشتری بریزید)
شیشه ها را از آب جوش پر می کنیم .(یک بند انگشت خالی بماند).
درب شیشه ها را محکم می بندیم و شیشه ها را داخل آب در حال جوش میگذاریم.بعد از دو سه دقیقه که جوشید ، شیشه ها را برعکس روی یک پارچه میگذاریم تا کاملا خنک شوند و درشون پلمپ شوند.
** در جای خنک نگه دارید.
** همه میوه ها را به همین سبک، کمپوت کنید.
** خنک میل کنید.