طرز تهیه خورشت بامیه با گوشت با یک روش ساده و مطمئن بهترین غذا رو تو ی خونه درست کنید و در کنار خانواده ازش لذت ببرید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت خورشت بامیه با گوشت به اندازه ۴ نفر چیست ؟
۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم گوشت خورشتی
۳۰۰ گرم بامیه
دو عدد گوجهفرنگی بزرگ
دو عدد پیاز بزرگ
دو حبه سیر
سه قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
روغن، نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه به میزان لازم
آبلیموی تازه به میزان لازم
دو یا سه لیوان آب
مراحل و طرز تهیه خورشت بامیه :
۱. ابتدا پیازها را بهصورت نگینی یا خلالی خرد کنید. سیرها را نیز با چاقو خیلی ریز کنید.
۲. در تابه مقداری روغن زیتون یا روغن مایع بریزید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا سبک و نرم شود.
۳. گوشت را به ابعاد خورشتی خرد کنید و با پیاز تفت دهید. همزمان به آن زردچوبه، ادویه و فلفل بزنید تا بوی گوشت را بگیرد.
۴. پس از آنکه رنگ گوشت تغییر کرد، به آن رب بزنید و دو تا سه دقیقه تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.
۵. در ادامه گوجهها را بهصورت پوره درآورید و همراه با آب بهغذا اضافه کنید و بگذارید برای دو ساعت با حرارت کم خوب بپزد.
۶. بامیه را خوب بشویید و خشک کنید و ساقه آن را بگیرید؛ اما به کلاهک آن آسیبی نزنید.
۷. سپس آن را در مقدار کمی روغن تفت دهید.
۸. پس از آنکه گوشت پخت، بامیه را به آن اضافه کنید و اجازه دهید برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزد. در این مرحله میتوانید به غذا نمک بزنید.
نکات تهیه خورشت بامیه
برای خرید بامیه به سراغ بامیههای ریزتری بروید که رنگ سبزتری دارند؛ چراکه طعم و مزه بهتری به خورشت میدهند.
بامیههایی مناسب خورشت بامیه هستند که روی آنها لکههای قهوهای یا سیاه وجود نداشته باشد.
برای طبخ غذا بههیچ عنوان کلاهک بامیه را از ته جدا کنید و هیچ برش و آسیبی به آن نزنید؛ زیرا با این کار مواد لزج آن وارد خورشت میشود.
بامیه را بیش از اندازه نپزید تا حال لهشدگی پیدا نکند؛ معمولا ۳۰ دقیقه برای پخت بامیه کافی است.
اگر بامیه را فریز کردهاید، برای پخت این غذا باید آن را از قبل از فریزر بیرون بیاورید تا حالت یخزدگی خود را از دست بدهد.
در اواخر پخت برای طعم بهتر غذا میتوانید به آن مقداری زعفران آبکرده و یک قاشق آبلیموی تازه اضافه کنید.
برای عطر و طعم بیشتر غذا میتوانید از عصاره گوشت، مرغ یا سبزیجات برای خورشت استفاده کنید؛ منتها باید حواستان به نمک غذا باشد که شور نشود.