طرز تهیه اسلایس مغزیجات شیرینی خوشمزه مناسب برای عید که هم با مخلوط مغز ها و یا یک مغر دلخواه میشه اون رو تهیه کرد.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه اسلایس مغزیجات چیست ؟
لایه کراست :
کره بدمای محیط رسیده صد و چهل گرم
پودر قند شصت گرم
زرده تخم مرغ یک و نیم عدد
آرد دویست تا دویست و بیست گرم
آب دو قاشق
هل یا وانیل بسته به ذایٔقه
هل نصف قاشق چایخوری ،وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
مواد رویه:
مغزیجات دلخواه خورد شده پسته بادام گردو یا فندق مجموعا دویست و چهل گرم
خامه شصت گرم ،عسل صدو پنجاه گرم (ترجیحا از عسل های کارخانه ای استفاده کنید) شکر چهل گرم ،کره پنجاه گرم
مراحل و طرز تهیه اسلایس مغزیجات :
ابتدا کره و پودر قند را حدود دو دقیقه با همزن بزنید بعد زرده ی تخم مرغ و وانیل یا هل را اضافه کنید درحدیکه مخلوط بشه .
همزن رو خاموش کنید و ارد را کم کم اضافه کنید دوقاشق اب راهم اضافه کنید خمیر ورز دادن نیاز نداره چون کره داره با ورز زیاد به روغن میوفته و موقع پخت سفت میشه
کف قالب بیست در سی المینیوم فویل پهن کنید خمیررا کف قالب یکدست پهن کنید به قطر سه چهار میل ،از غلطک های دستی کمک بگیرید
روی سطخ خمیررا باچنگال سوراخ کنید تاموقع پخت پف نکنه بمدت ۲۰ دقیقه با حرارت صدو هفتاد بپزید تا اطراف خمیر کمی طلایی بشه این زمان در فرهای مختلف میتونه متفاوت باشه بیشتر دقت در رنگ پخت بفرمایید.
مواد رویه را باهم مخلوط کنید روی حرارت کم بگذارید تا باهم مخلوط بشن و ریزجوش که زد مغزیجات رو اضافه کنید و خاموش کنید بلافاصله روی لایه کراست که از فر دراوردید بریزید و یکدست همه جای قالب را پوشش بدید و مجدد به مدت یک ربع با حرارت صدو هشتاد بپزید مراقب باشید نسوزه و پنج دقیقه المنت بالا رو روشن کنید.
اجازه بدید خنک بشه چند ساعت داخل یخچال بگذارید و اهسته با فویل ازقالب خارج کنید نیم ساعت درمحیط بمونه بعد برش بزنید
نکته : این اسلایس رو با هر کدام از مغزها به تنهایی هم می تونید درست کنید و برش بزنید.
نوش جان