طرز تهیه ترشی قارچ با سرکه که بسیار ساده و آسون هست یک دور چین عالی هم برای انواع غذاهای ایرانی است.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه ترشی قارچ چیست ؟
قارچ
فلفل
سبزی بهتره ترخون باشه یا سبزی ها معطر
سیر
گوجه مینیاتوری
نمک
مراحل و طرز تهیه ترشی قارچ :
قارچ رو میتونید به صورت خام یا حدود پنج دقیقه در آب جوش و نمک قرارش بدین و یا کنسرو قارچ که من هر سه تاش رو امتحان کردم تصویر زیر کنسرو قارچ هست. همراه گوجه مینیاتوری و سیر(به صورت خلال خرد کردم)رو داخلش قرار دادم با سرکه و فلفل و سبزی ترخون به مدت یک هفته گذاشتم در یخچال و خیلی خوشمزه شد.
قارچ کاراملی با سس سیر و بالزامیک و سویا :
این دورچین خوشمزه و زیبا رو با قارچ های درسته دکمه ای کوچیک درست کنید.
یک چهارم پیمانه سس سویا و یک چهارم پیمانه سرکه بالزامیک یا سرکه خرما و کمی نمک و فلفل و یک ق غ عسل یا دوشاب رو با هم مخلوط کنید . قارچ های شسته و خشک کرده رو داخل بریزید و زیر و رو کنید . دودقیقه بمونه داخلش کافیه . حالا داخل تابه روغن زیتون رو با دو عدد سیر رنده شده بریزید و قبل از اینکه رنگ سیر تغییر کند ، قارچ ها رو با همون سس داخلش بریزید و اجازه بدید تفت بخورند و هرازگاهی هم بزنید تا طلایی شوند . حرارت رو کم نکنید چون قارچ ها آب میندازند . با حرارت تند قارچ ها نرم میشن و سس غلظت میگیره.
یک ق مرباخوری پودر نشاسته ( هر نشاسته ای که باشه ) رو با آب سرد مخلوط کنید و هم بزنید و در انتها روی قارچ ها بریزید و هم بزنید تا سس قارچ ها غلطت بگیره . روش سبزی خرد شده به دلخواه بپاشید.
این قارچ کاراملی با سسش برای استیک و خوراک های گوشتی و مرغ مناسبه .حبه سیرها رو میشه از درازا دو نصف کرد و استفاده کرد .عسل یا شهد همراه با سس سویا بهش رنگ قشنگ کاراملی میده.