طرز تهیه مسقطی انار دسر مخصوص و ویژه از ایده های یلدایی که من اون رو با اب انار طبیعی درست می کنم. مراحل تهیه بسیار ساده است.
قبل از شروع به تهیه حتما آنار ها رو آبش رو بگیرید با آبگیر های مخصوص انار میشه این کار رو کرد یا هم می تونید روی دونه های انار خیلی کم آب بریزید و بپزید و و دونه های رو با صافی از آب انار جدا کنید
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای مسقطی انار چیست ؟
شکر 400 گرم
نشاسته 8 قاشق غذا خوری
گلاب 100 میلی لیتر
آب انار 4 لیوان
کره 40 گرم
دانه انار به مقدار لازم
مراحل و طرز تهیه مسقطی انار :
ابتدا نشاسته را در نصف لیوان آب انار مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل شود. سپس درون قابلمه ای باقی آب انار را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا نشاسته کمی غلیظ شود. مقدار شکر به ترشی یا شیرینی آب انار می تواند با توجه به ذائقه شما کمتر یا بیشتر شود.
شکر را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید تا غلظت مواد مانند فرنی شود. سپس گلاب را به مواد اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا مایه مسقطی شفاف شود. در نهایت کره را به مواد اضافه کرده و وقتی کره ذوب شد، هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
مسقطی را داخل قالب بزرگی که از قبل چرب کرده اید یا ظرف های سرو تک نفره ریخته و حدود 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا بسته شود. هنگام سرو روی مسقطی یا کنار آن را با دانه های انار تزیین کنید.
حتما در طول پخت مداوم هم بزنید تا گلوله نشه و مسقطی شما یکنواخت بشه .
به غلظتش هم حواستون باشه تا خیلی شل و یا خیلی سفت نشه .
نوش جان