طرز تهیه کمپوت چند میوه با میوه های تابستانی وخوشمزه

طرز تهیه کمپوت چند میوه  هرموقع که میبینم میوه هامون زیاده و اگر بمونه اسراف میشه و پیر میشن زود دست به کار میشم کمپوت چند میوه درست می کنم.

هر میوه ای هم تو خونه داشته باشید می تونید برای این کمپوت در نظر بگیرید. یک کمپوت کاملا متفاوت و خوشمزه که طعم های مختلف به خورد هم رفته و عالی شده.

مواد لارم برای تهیه کمپوت چند میوه چیست ؟

ترکیب انواع میوه من از این میوه ها استفاده کردم :

شلیل قرمز

گلابی

سیب لبنانی

هلو و آناناس

به ازای هر یک کیلو میوه نیم لیتر آب و یک لیوان شکر نیازه

طرز تهیه کمپوت چند میوه

مراحل پخت و طرز تهیه کمپوت چند میوه

به ازای هر یک کیلو میوه نیم لیتر آب و یک لیوان شکر نیازه ( شکر رو بهتره ذره ذره اضافه کنید تا شیرینیش دلخواهتون باشه ) اول آب و شکر رو اندازه کنید.بعد سیب و گلابی رو پوست بگیرید و داخل آب بندازید.اگه گلابی ها نرمه اجازه بدید تا سیب چند دقیقه بجوشه بعد گلابی رو اضافه کنید و بعد از اینکه ده دقیقه جوشید میوه های نرم رو به ترتیب اضافه کنید و بعد از اضافه کردن میوه های نرم پنج دقیقه کافیه بجوشه. من مقدار خیلی کم وانیل و یک قاشق آب لیمو ترش بهش اضافه کردم.بعد از خنک شدن داخل ظرف بزارید و تا دو هفته مصرف کنید .

دوستان این نکته رو مجددا یادآوری کنم: وقتی کمپوت میجوشه اندازه شکر رو میتونید بچشید و اگه کمه دوباره میتونید بریزید و اگه زیاده میتونید کمی آب بریزید.

پس دقت کنید هر یک کیلو سیب یا گلابی نیم کیلو آب نیازه.اگه با آب بیشتری میپسندید ، میتونین زیادش کنین.
من به اندازه یک قاشق غذاخوری زعفرون دم شده زدم فوق العاده خوشمزه میشه.

اگه بخواید کنسرو کنید و مدت طولانی تری نگهدارید( مثلا برای فصل های سرد ) ، میتونید شیشه هایی که درب فلزی دارن رو در آبی که میجوشه استریل کنید و بعد میوه مورد علاقه رو داخلش بریزید و آب و شکر رو اندازه کنید تا روی میوه رو بپوشونه درشو محکم ببندید و داخل قابلمه آب قرار بدید در صورتیکه نصف شیشه رو باید آب بگیره و حدود یک ساعت آب بجوشه.

داخل شیشه حباب هایی ایجاد میشه که قابل دیدنه و کمپوت داخل شیشه شروع به جوشیدن میکنه. بعد از یک ساعت از آب خارج کنید وبزارید خنک بشه حتی میتونید برعکس بزارید تا هوا نداشته باشه.به این صورت اصلا درش راحت باز نمیشه .مثل سس ها و یا کنسروی که از بیرون میخریم .

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *