طرز تهیه موجور بلغور یک غذای ترکیه ای است که به ذائقه ما نزدیکه ، خیلی خوشمزست حتما امتحانش کنید . روند تهیه اش آسونه و خیلی شیبه به فلافل ایرانی هست فقط مواد اولیه اون فرق داره.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت موجور بلغور چیست ؟
بلغور ریز نصف پیمانه
کدو سبز ۱ عدد
هویج ۱ عدد
پیازچه ۵ شاخه
جعفری و شوید و نعنا ۱ ق س
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۲ ق غ
نمک و فلفل
مراحل و طرز تهیه موجور بلغور :
ابتدا بلغور و با نصف پیمانه آبجوش خیس کنید و در ظرف ببندید تا آب به خورد بلغور بره البته می تونید از شب قبل خیس کنید بعد کدو سبز و هویج و رنده میکنیم ، پیازچه + جعفری + شوید + نعنا + تخم مرغ + نمک و فلفل + آرد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و توی تابه که روغنش داغ شده سرخ می کنیم.
بعد سرخ شدن این کتلت سفته بخاطر بلغور .
من مثل کوفته براش سس درست می کنم و میزارم داخل سس بپزه. حالا دوست دارین آبدار میارین سر میز یا میزارین کامل سس خشک بشه. درش رو میزارین که بخار باعث نرمیش بشه.
مثلا بچه های من مثل غذای گیلانی مار جان آبدار دوست دارن. که حتما داخلش یک مقدار سس غلیظ بمونه. بسته به ذائقه شما داره
در ضمن این غذا رو میشه مثل فلافل قالب زد سرخ کرد و فریز کرد و موقع لزوم داخل سس گذاشت و مصرف کرد. هم خالی خورده میشه, هم با نان و مخلفات .
و به دلیل داشتن مواد مغذی خصوصا گندم بسیار مفیده .
نکته : بلغور خبس شده رو بعد 8 ساعت خیس کردن بریزین داخل صافی استیل و خوب لهش کنید که آبش بره و شکل خمیر پیدا کنه.
نکته : هویج و کدو که رنده شده .با رنده ریز و آبش رو فشار بدین و دور بریزین .
نوش جان