طرز تهیه رولت گوشت از غذاهای مجلسی و خوشمزه است که می تونید با دستور بی نظیری که براتون میگم تو خونه درست کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت رولت گوشت چیست ؟
گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
پیاز : دو عدد متوسط
رب گوجه : دو قاشق پر
جعفری : یک مشت پر
تخم مرغ : دو عدد
گردو خرد شده : یک مشت
سیر : دو حبه رنده شده
زرشک : یک مشت پر
آب لیمو ترش تازه : دو ق غ
نمک ، فلفل ، زردچوبه : به میزان لازم
مراحل و طرز تهیه رولت گوشت:
۱.ابتدا گوشت چرخ شده رو که بهتره ترکیب گوسفندی و گوساله باشه با یه دونه پیاز که رنده کردید و آب اون رو گرفتید و نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده
۲.حسابی ورز بدید ، بعد یه سلفون یا کیسه فریزر بندازید روی سطح کار و گوشت رو روش پهن کنید.
۳.من معمولا دو یا سه تا رولت کوچیک درست میکنم ولی شما میتونید همه گوشت رو با ضخامت یک سانت به صورت مستطیل روی سطح پهن کنید و یه رولت بزرگ درست کنید.
۴.برای مواد بین رولت جعفری و گردو رو خرد کنید و با سیر و زرشک مخلوط کرده و این مواد رو کنار بذارید.
۵.دو تا تخم مرغ رو هم حسابی زرده و سفیده رو بزنید و بهش نمک و فلفل اضافه کرده و اجازه بدید دو طرفش بپزه و یه نیمروی سفت بشه.
۶.حالا باید مواد رو روی گوشت بذارید ، اول تخم مرغ تون روبذارید.
۷.بعد ازمخلوط موادتون و بعد آروم از یه طرف رول کنید به کمک سلفون و گوشه هاشم کاملا جمع کنید تا بازنشه.
۸.همون طوری با سلفون خوب ورز بدید تا مطمئن بشید کامل هوای داخلش گرفته شده و گوشت و مواد به هم چسبیده و از هیچ قسمتی باز نمونده.
**این کار خیلی مهمه و باعث میشه موقع سرخ کردن گوشت وا نره
۹.بهتره بذارید دو ساعت تو یخچال استراحت کنه و بعد تو ماهی تابه با روغن و شعله کم دو طرفشرو کامل سرخ کنید.
۱۰.حالا باید سس رو اماده کنید ، یه پیاز رو رنده کنید و با زردچوبه تفت بدید.
۱۱.وقتی سرخ شد بهش رب گوجه بزنید به همراه آبلیمو و نمک و فلفل و بعد آب جوش اضافه کنید و بریزید روی رولت ها و در ماهی تابه رو بذارید.
۱۲.اجازه بدید حدود یک ساعت باشعله ملایم بپزه تا حسابی سس غلیظ بشه و گوشت هم بپزه.
۱۳.برای سرو هم رولت ها رو برش بزنید و حتما کنارش پیاز ، جعفری همراه با خیارشور هم فراموش نشه.
نوش جان