طرز تهیه دمپخت گوشت غذایی ساده سنتی و لذیذ

طرز تهیه دمپخت گوشت از سری پلو های مخلوط بسیار خوشمزه و لذیذ که همیشه طعم و عطر اون یادآور دورهمی ها و جمع های خانوادگی رو داره. حتما این غذا رو توی خونه درست کنید و درکنار خانواده از خوردن اون لذت ببرید.

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

مواد لازم برای پخت دمپخت گوشت چیست ؟

500 گرم گوشت (مکعبی )

500 گرم هویج ( ریز خرد کنید)

1 پیاز متوسط ( آن را به صورت حلقه های بزرگ خرد کنید)

2 لیوان برنج

1 لیوان چای روغن زیتون نمک

فلفل سیاه

1 قاشق چایخوری زردچوبه

1 سر سیر تازه

طرز تهیه دمپخت گوشت

مراحل و طرز تهیه دمپخت گوشت :

ابتدا  گوشت را در زودپز با کمی آب و ادویه دلخواه بپزید . ما از آب گوشت برای پخت برنج استفاده خواهیم کرد پس نگذارید تا همه آب گوشت بخار شود.

در یک قابلمه پیاز و روغن زیتون را که در نیم حلقه خرد شده اضافه کنید. وقتی پیازها کمی تفت خورد ، هویج ها را اضافه کنید. هویج ها را تفت دهید تا نرم شوند.

در این مرحله فقط گوشت و ادویه جوشانده را اضافه کرده و مخلوط کنید.

حالا برنج شسته شده را روی گوشت و سبزیجات بریزید و پخش کنید. 3 فنجان آب گوشت را به آرامی برنج بریزید. با حرارت کم آن را بپزید تا آب برنج جذب شود. اگر برنج با وجود جذب آب هنوز تازه است ، می توانید یک لیوان آب گرم دیگر اضافه کنید. یک حبه سیر تازه  را در وسط برنج قرار دهید (اختیاری) بگذارید نیم ساعت دم بکشد و با مخلوط کردن آن را سرو کنید.

می توانید پلو را با ترشی ، ماست ، گوجه فرنگی و سالاد پیاز تازه سرو کنید.

نکته : در پخت این غذا بعضی ها رب اضافه می کنند که این نیز اختیاری و سلیقه ای است.

از زعفران هم برای خوش عطر و خوش طعم کردن این دمپخت می تونید استفاده کنید .ادویه ها نیز در طعم این غذا موثرند.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *