طرز تهیه دمپخت گوشت از سری پلو های مخلوط بسیار خوشمزه و لذیذ که همیشه طعم و عطر اون یادآور دورهمی ها و جمع های خانوادگی رو داره. حتما این غذا رو توی خونه درست کنید و درکنار خانواده از خوردن اون لذت ببرید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت دمپخت گوشت چیست ؟
500 گرم گوشت (مکعبی )
500 گرم هویج ( ریز خرد کنید)
1 پیاز متوسط ( آن را به صورت حلقه های بزرگ خرد کنید)
2 لیوان برنج
1 لیوان چای روغن زیتون نمک
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری زردچوبه
1 سر سیر تازه
مراحل و طرز تهیه دمپخت گوشت :
ابتدا گوشت را در زودپز با کمی آب و ادویه دلخواه بپزید . ما از آب گوشت برای پخت برنج استفاده خواهیم کرد پس نگذارید تا همه آب گوشت بخار شود.
در یک قابلمه پیاز و روغن زیتون را که در نیم حلقه خرد شده اضافه کنید. وقتی پیازها کمی تفت خورد ، هویج ها را اضافه کنید. هویج ها را تفت دهید تا نرم شوند.
در این مرحله فقط گوشت و ادویه جوشانده را اضافه کرده و مخلوط کنید.
حالا برنج شسته شده را روی گوشت و سبزیجات بریزید و پخش کنید. 3 فنجان آب گوشت را به آرامی برنج بریزید. با حرارت کم آن را بپزید تا آب برنج جذب شود. اگر برنج با وجود جذب آب هنوز تازه است ، می توانید یک لیوان آب گرم دیگر اضافه کنید. یک حبه سیر تازه را در وسط برنج قرار دهید (اختیاری) بگذارید نیم ساعت دم بکشد و با مخلوط کردن آن را سرو کنید.
می توانید پلو را با ترشی ، ماست ، گوجه فرنگی و سالاد پیاز تازه سرو کنید.
نکته : در پخت این غذا بعضی ها رب اضافه می کنند که این نیز اختیاری و سلیقه ای است.
از زعفران هم برای خوش عطر و خوش طعم کردن این دمپخت می تونید استفاده کنید .ادویه ها نیز در طعم این غذا موثرند.
نوش جان