طرز تهیه راتاتویی گوشت این غذا رو با مرغ چرخ کرده و یا ترکیب گوشت چرخ کرده و سویا می تونین درست کنین و حتی اونهایی که گیاه خار هم هستن گوشت یا مرغ رو حذف کنن و باز هم از عطر طعم بی نظیراین غذا لذت ببرن.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت راتاتویی گوشت چیست ؟
گوشت یا مرغ چرخ کرده :۳۰۰ گرم
پیاز رنده شده :۱ عدد
سیب زمینی :۲ عدد
گوجه فرنگی :۲ عدد
بادمجان :۲ عدد
پیاز اسلایز شده : ۱عدد
رب : ۱پیمانه
پیاز سرخ شده آماده : نصف پیمانه
سیر : ۱حبه
کره : ۳۰گرم
نمک ،فلفل سیاه، پاپریکا: به میزان لازم
پنیر پیتزا: اختیاری و به میزان لازم
مراحل و طرز تهیه راتاتویی گوشت :
ابتدا گوشت یا مرغ چرخ کرده رو با پیاز رنده شده ،نمک ،فلفل سیاه و پاپریکا مخلوط می کنیم و حسابی ورز میدیم و کنار می گذاریم. سیب زمینی و بادمجون رو برش های گرد می زنیم و جداگانه سرخ می کنیم و اینهارو هم کناری می گذاریم .
پیاز خام و گوجه رو برش های نازک گرد میزنیم و این ها رو هم جداگانه کنار می گذاریم .
برا تهیه سس ،داخل یک تابه ی کوچک کره ،رب ،پیاز سرخ شده آماده ،سیر ،فلفل سیاه ،نمک و پاپریکارو مخلوط می کنیم و یک و نیم لیوان آب بهش اضافه می کنیم و بعد از اینکه سسمون غلیظ شد از روی حرارت بر می داریم .
خب دیگه نوبت چیدمان موادیه که آماده کردیم به این صورت که ابتدا توی ماهیتابه چند قاشق از سس رو میریزیم ،گوشت یا مرغ ورز داده شده رو به شکل گرد حالت داده .یک برش سیب زمینی سرخ شده ،بادمجان سرخ شده و گوجه اسلایس شده دورش قرار میدیم و به صورت دایره دور تا دور و وسط تابه می چینیم و ما بقی سس رو روش می ریزیم در تابه رو می بندیم.
ابتدا با شعله ی زیاد و بعد باشعله متوسط به مدت یک ساعت می پزیم توی این مرحله آب غذا کاملا باید تقریبا تبخیر بشه .
در صورت تمایل کمی پنیر پیتزا قبل سرو روی غذا تون بریزین تا پنیر آب شه و بعد میل کنین. نوش جان
نوش جان