طرز تهیه بورک گوشت با دستور اصل ترکیه ای

طرز تهیه بورک گوشت غذای خوشمزه که هم میشه لقمه های کوچک درست کرد که به صورت تکنفره باشه و فینگر فود محسوب بشه و هم میشه مثل من به صورت یکجا و در اندازه بزرگ تهیه کرد.

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

مواد لازم برای پخت بورک گوشت چیست ؟

3 عدد خمیر یوفکا (تازه)

برای ملات داخلی:

2 قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان

2 عدد پیاز (اندازه متوسط)

400 گرم گوشت گاو (کم چرب)

1 قاشق چایخوری فلفل سیاه

1 قاشق چایخوری پولبیبر(یا فلفل پاپریکا)

1 قاشق چایخوری زیره

1 قاشق چای خوری فلفل تند آسیاب شده

1 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق چایخوری شکر دانه ریز

1 استکان آب

برای سس:

1 عدد تخم مرغ

1 استکان روغن آفتابگردان

1 استکان شیر

2 قاشق غذاخوری ماست

1/2 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق غذاخوری سرکه سیب

1/2 استکان روغن آفتابگردان (برای رومال بورک ها به همراه سس باقیمانده)

طرز تهیه بورک گوشت

مراحل و طرز تهیه بورک گوشت :

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده در ماهیتابه به همراه روغن تفت میدهیم. گوشت چرخ کرده را به پیازهایی که کمی سرخ شده اضافه کنید. وقتی گوشت چرخکرده تغییر رنگ داد، ادویه ها ، نمک ، شکر را اضافه کنید و در حدود 5 دقیقه مخلوط کنید. و اجازه دهید 2-3 دقیقه تفت بخورد و بپزد.

آب را اضافه کرده و روی حرارت متوسط و کم بپزید تا آب جذب شود. در حدود 5 دقیقه تمام آب را جذب می کند. سپس مواد را از روی حرارت برداشته تا خنک شود

برای تهیه سس ، تخم مرغ ، شیر ، 1 استکان روغن آفتابگردان ، ماست ، نمک و سرکه را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.

خمیر یوفکا گرد را از نصف برش دهید. و روی پیشخوان بگذارید. روی آن 3-4 قاشق غذاخوری از سس آماده شده بریزید. گوشت چرخ کرده سرد را روی قسمت پهن خمیر قرار دهید.

از لبه ها 2-3 سانتی متر تا بزنید. سپس شروع به رول کردن خمیر کنید ، از لبه پهن شروع کنید تا خیلی شل نشود.

در کل 6 رول خواهید داشت آن را مانند تصویر دور خودش بپیچید.

کاغذ روغنی را روی سینی فر پهن کنید و بورک ها را روی سینی قرار دهید،با سس باقیمانده و نصف استکان روغن تمام سطح بورک ها را رومال کنید

ان را در فر 190 درجه از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه به صورت کنترل شده بپزید.

نوش جان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *