طرز تهیه کباب لبنانی من که عاشق انواع کباب هستم این کباب هم خیلی به نوع ایرانی و کوبیده شبیه هست.
البته اصلی ترین تفاوتش در ادویه ها و چاشنی هایی هست که بهش می زنند این غذا رو با سس موهامورا می خورند که این رو هم در ادامه براتون دستورش رو گذاشتم.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه کباب لبنانی چیست ؟
گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
یاز ۱عدد
نمک و فلفل
دارچین نصف قاشق چای خوری
جعفری ۲قاشق
سس موهامورا ۲قاشق غذا خوری
مواد سس موهامورا:
فلفل دلمه ای قرمز (کبابی) ۲عدد
سیر ۲حبه
گردو ۵۰ گرم
رب انار ۱نیم قاشق غذا خوری
زیره سبز ۱/۴ قاشق چای خوری
پیاز ۱عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
پاپریکا نصف قاشق چای خوری
نمک و فلفل
مراحل پخت و طرز تهیه کباب لبنانی
ابتدا سس درست می کنیم. داخل یخچال بزارید تا کامل خنک بشه.
فلفل دلمه ای قرمز روی منقل یا شعله گاز قرار بدید. تا کامل پوستش بسوزه, بعد پوست و دانه های داخلش رو خارج کنید.
داخل غذا ساز بریزد, بهش سیر، پیاز، گردو، ادویه، رب انار و روغن زیتون اضافه کنید. خوب میکس کنید تا کامل یکدست بشه, بعد داخل بخچال بزارید.
آماده شروع به درست کردن کباب میشیم.
همه م.اد رو گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده و اب گرفته، جعفری خرد شده، ادویه و دو قاشق از سس موهامورا با هم مخلوط می کنیم. بعد آنها رو خوب ورز بدید, داخل دست به شکل لوله ای در بیارید. حدود نیم ساعت کباب ها رو داخل یخچال بزارید.
بعد داخل روغن داغ سرخش کنید, و بعد با گوجه کبابی، پیاز و ریحون و برنج زعفرونی میل کنید.
** حتما دقت کنید در تهیه سس ماهورا از همه ادویه های گفته شده استفاده کنید تا طعم کباب شما بسیاز خوب و علی و لذیذ بشه .
** در هنگاممدرست کردن مواد کباب همه ماود رو خوب ورز بدید و بعدش حتما نیم ساعتی داخل یخچال بذارید که کاملا حالت خودش رو حفظ کنه.
نوش جان