طرز تهیه پاتلیجان کباب غذای ترکیه ای بسیار لذیذ
طرز تهیه پاتلیجان کباب یک کباب خوشمزه از آشپزخونه ی ترکیه و متعلق به کور ترکیه است که با ذائقه ی ما ایرانی ها نیز بسیار سازگار هست. حتما توی خونه درست کنید و از طعم لذیذ این کباب در کنار خانواده لذت ببرید.
طرز تهیه پاتلیجان کباب این گونه است که این غذا را با کوفتههای کوچک گوشت درست میکنند و بعد یکی در میان با حلقههای بادمجان به سیخ میکشند. سپس روی آنها را کلی روغن زیتون میریزند و کباب میکنند. این روش بسیار به طرز تهیه کازان بادمجان شبیه است.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت پاتلیجان کباب چیست ؟
گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
بادمجان ۴ عدد
نمک و فلفل پول بیبر
پیاز ۱ عدد متوسط
فلفل شمشیری ۲ عدد
سیر ۳ حبه
گوجه فرنگی ۲ عدد
کره
روغن زیتون
آب لیمو ترش تازه
مراحل و طرز تهیه پاتلیجان کباب :
ابتدا پیاز ، گوشت، گوجه فرنگی و سیر و فلفل شمشیری و نمک و ادوبه ها رو داخل غذاساز بریزین و خوب میکس کنین.
سپس بادمجان ها رو با پوست درشت حلقه کنین و ۲ ساعت در آب نمک خیس کنین. (این کار باعث می شود اگر بادمجان تلخ داشته باشه تلخی آن گرفته و شیرین شود.)
وقتی حسابی گوشت انسجام پیدا کرد، از گوشت اندازه ی به گردو بردارین و کمی به شکل کوفته گردش کنین.
سپس داخل سیخ جوجه کبابی ، یه عدد بادمجان و به کوفته گوشت به اون بچسبونین و یکی در میون ، گوشت و یه حلقه بادمجون بزارین.
کباب ها را روی ذغال آماده کنین. حتما هنگام کباب کردن ،کره و آب لیمو و روغن زیتون به کباب ها بزنیبن. باعث میشه عطر و طعم بسیار دلنشینی داشته باشه.
نکته : اگه دوست داشتین بادمجون ها رو موقع سرو پوستش رو جدا کنین. چون بادمجون ها کبابی هستن بسیار راحت پوستش جدا میشه
نوش جان
طرز تهیه کراکت بادمجان کبابی
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه دلمه تره فرنگی + دستور پخت مرحله به مرخله انواع دلمه
- طرز تهیه فرنی بستنی آموزش انواع دسر و بستنی های خانگی
- طرز تهیه هویج پلو شیرازی با دستور اصیل این غذا
- طرز تهیه املت و دستور پخت املت گل کلم به روش ترکیه ای
- طرز تهیه آش شولی غذای محلی یزد آش سنتی و بسیار خوشمزه
- طرز تهیه کیک موکا گردویی به همراه آموزش سس موکای مخصوص