طرز تهیه بادمجان ژاپنی که با ورقه های بادمجان این غذا رو آماده می کنیم ان یک غذای ساده است که به دلیل روش پخت و سرو اون این اسم بادمجان ژاپنی را بهش دادند. حتما این غذای خوشمزه رو توی خونه درست کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت بادمجان ژاپنی چیست ؟
بادمجان ۱ عدد
هویج خرد شده مقداری
فلفل دلمه رنگی خرد شده مقداری
پیازچه خرد شده مقداری
سوسیس خرد شده یک عدد
بادمجان بدون پوست خرد شده مقداری
تخم مرغ ۲ عددارد یک قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و پودر سیر به مقدار لازم
مراحل و طرز تهیه بادمجان ژاپنی:
ابتدا همه مواد خرد کرده با هم مخلوط می کنیم و سپس ارد و تخم مرغ به مواد اضافه کرده همراه با ادویه ها و بهم می زنیم .خوب هم بزنید تا کل مواد با هم مخلوط شود.
حالا بادمجان ها را خوب بشورید چون در این غذا بادمجان را با پوست حلقه می کنیم و حدود نیم ساعت در اب نمک گذاشته تا تلخی بادمجان ها گرفته شود و سپس در اب کش ریخته می گذازیم آب اضافه بادمجان ها خارج شود.
وسط بادمجان ها رو طبق عکس به صورت حلقه ای با قاشق دراورده و حلقه های بادمجان را در روغن گذاشته و وسطش با مواد پر می کنیم و درب ظرف را می گذاریم با حرارت ملایم سرخ شود . سپس حلقه ها رو برگردانده و طرف دیگر ان را سرخ می کنیم.
نوش جان
این دستور را برای انواع سبزیجات مثل کدو سبر ، فلفل دلمه ای ، سیب زمینی و حتی نان تست نیز می توانید انجام بدید.
نکته دیگه این که مواد داخل حلقه ها رو به صورت سلیقه ای می تونید تغییر بدید اما تخم مرغ رو نباید حذف کنید . حتی می تونید به این روش کوکو سبزی و کوهای دیگر رو داخل حلقه های بادمجان یا دیگر مواد غذایی بپزید.