طرز تهیه بامیه هندی و تهیه خمیر مخصوص این بامیه که روش ساده ای داره و الان که ماه رمضان نیز هست با کمترین هزینه می تونید توی خونه بامیه های خوشمزه با مواد اولیه کاملا تازه و سالم تو خونه درست کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت بامیه هندی چیست ؟
اب ۴ لیوان (۵٠٠گرم)
ارد ٢لیوان (٢۵٠گرم)
شربت بار ١ ق س. وانیل ١/۴ ق چ
تخم مرغ ۴ عدد (٢٠٠گرم)
روغن مایع ۵٠ گرم (١/۴ پیمانه)
مراحل و طرز تهیه بامیه هندی :
ابتدا ارد رو الک کنین سپس اب رو داخل ظرفی بریزین و بذارین روی حرارت زیاد، اب و روغن مایع رو اضافه کنین ، به محض جوش امدن اب ارد الک شده رو یک مرتبه بریزین داخلش و سریع هم بزنین ،تا خمیر جمع بشه ،حالا حرارت رو کم کنین .
مرتب هم بزنین و خمیر رو زیر و رو کنین تا رطوبتش گرفته بشه (به اصطلاح داغ زدن ) ١٠ تا ١۵ دقیقه اینکار رو انجام بدین تا به یک خمیر لطیف و تمیز برسین .
حرارت رو خاموش کنین و خمیره داغ رو روی میز کار با باز و بسته کردن خمیرخنک کنین. خمیر خنک شده رو البته (خیلی ملایم گرم باشه ) داخل کاسه ی همزن بذارین و تخم مرغ ها رو دانه دانه اضافه کنین.
یک تخم مرغ رو خوب مخلوط کنین و بعد تخم مرغ بعدی رو به خمیر اضافه کنین .می تونین اینکار رو با دست هم انجام بدین.
حالا خمیر دوم اماده س کمی چسبناکه ، فر روی ٢٠٠ درجه روشن کنین (فرگازی) خمیر رو داخل قیف ماسوره داره (ماسوره اچاری) بریزین و داخل سینی که خیلی کم چرب شده ،حلقه های تو خالی بزنین .
سینی رو بذارین داخل فر به مدت ١٠ دقیقه ،نباید کامل بپزه، سینی رو ازفر خارج کنین و بامیه ها رو داخل روغن شناور سرخ کنین و بعد داخل شربت ولرم بذارین ١٠ دقیقه بمونه و بعد از شربت خارج کنین و بذارین شهد اضافه بره و بعد نوش جان کنین .
نوش جان