طرز تهیه کاری میگو هندی کیا عاشق غذاهای دریایی هستن؟ میگو یکی از سخت پوستان دریایی است که اکثر آب های شور و شیرین جهان یافت می شود. میگو به دلیل اینکه بسیار خوشمزه و مغذی است به عنوان یکی از غذاهای پرطرفدار دریایی در سراسر جهان شناخته می شود
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه کاری میگو هندی چیست؟
(برای چهار نفر)
میگو : ۵۰۰ گرم
پوره ی گوجه : ۲ پیمانه
سیر له شده : دو حبه
پیاز نگینی خرد شده : یک عدد
شیر نارگیل (یا ماست پرچرب همزده) : سه چهارم پیمانه
پودر زنجبیل ، پودر چیلی و پودر پاپریکا : هر کدام یک قاشق چ
پودر کاری، پودر زیره و پودر تخم گشنیز : هر کدام یک قاشق چ
زردچوبه : یک و نیم قاشق چایخوری
نمک : یک قاشق چایخوری
مراحل و طرز تهیه کاری میگو هندی
۱.خب اول یک قاشق روغن توی ماهیتابه بریزین و با شعله ی زیاد هر دو طرف میگو ها رو تفت بدین (هر طرف یک دقیقه)۲. میگو ها رو خارج کنین یه قاشق دیگه روغن اضافه کنین و پیاز و سیر رو اضافه کنین و سی ثانیه تفت بدین و همه ادویه ها رو بهش اضافه کنین.۳. دو پیمانه پوره ی گوجه هم اضافه کنین و اجازه بدین آب گوجه ها کشیده بشه.۴. حالا ماست (یا شیر نارگیل) رو به همراه میگو ها اضافه کنین و اجازه بدین کمی با هم بجوشن.۵. غذاتون آماده ی سرو هست.می تونین بعد از اتمام کار نصف قاشق چ خ پودر چیلی دوباره اضافه کنین که حساااابی تند بشه غذا
نوش جان
میگو هم مانند دیگر خوراکی های دریایی حاوی منابغ غنی از کلسیم ، ید و پروتئین است. جالب است بدانید به دلیل اینکه بدن میگو تهی از آهن است رنگ خون آن آبی رنگ است. خون آبی رنگ میگو حاوی منبغ غنی از مس است
میگو از مواد غذایی محسوب می شود که در سرتاسر جهان از محبوبیت بالایی برخوردار است میگو خواص بسیار زیادی مانند ؛ رژیم لاغری ، سلامت پوست و مو ، کاهش خستگی و افسردگی و … را دارا می باشد.