طرز تهیه هات چاکلت یا شکلات داغ که خیلی راحت و سریع می تونید توی خونه درست کنید. شکلات داغ یک گزینه بسیار مناسب برای پذیرایی از مهمان است به ویژه تو روزهای سرد و بارونی البته در کنار این دسر یک کیک شکلاتی یا کیک ساده هم باشه که در کنار هم طعم محشری پیدا میکنه.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه شکلات داغ چیست ؟
شکلات خالص 80 گرم
شیر 1 پیمانه
نسکافه یک دوم ق.م
پودرکاکائو 1 قاشق غذاخوری
خامه 2 قاشق غذاخوری
شکر به میزان لازم
مراحل و طرز تهیه هات چاکلت :
1- خامه را روی حرارت ملایم قرار داده تا زمانی که حرارت خامه کمی بالا رفت و اطراف آن شروع به حباب زدن نماید.
2- شکلات های خرد شده یا رنده شده ، پودر نسکافه و پودر کاکائو را افزوده . اگر قصد اضافه کردن شکر بسته به ذائقه خود دارید ، همین مرحله افزوده و مخلوط کنید.
3- در آخر شیر را افزوده و پس از جوش آمدن در لیوان مورد نظر ریخته و روی آن را با پودر کاکائو ، خامه و … تزیین نمایید.
دقت کنید که هات چاکلت هیچ وقت با نی سرو نمی شود.
4- در کافه ها از ترکیب چند پودر مانند پودر شیر و پودر کاکائو و نسکوئیک و ….. استفاده میشود و توسط دستگاه اسپرسو و نازل بخار تهیه می شود
نکات :
۱ – دقت کنید که خامه قل نزند و به محض حباب زدن شکلات را اضافه کنید .
۲ – شکلات را هرچه بیشتر خرد کنید ، نوشیدنی شما سریع تر آماده می شود.
۳ – هات چاکلت با شیر کاکائو متفاوت است و مهمترین تمایز آن غلظت بالای آن است.
۴ – می توانید از طعم دهنده ها مانند چوب دارچین ، وانیل و …. یا سیروپ ها برای طعم دار کردن هات چاکلت استفاده نمایید.
کیک باروکش گاناش و هات چاکلت خونگی هم یکی از بهترین دسر ها است که با این دستور می تونید شکلات داغش رو آماده کنید.
نوش جان