طرز تهیه کباب حسینی اصفهان که تو این غذا از گوشت گوسفندی (ترجیحا فیله) استفاده میشه البته بازهم سلیقه ای و ذائقه ای است ممکنه بخواهید این دستور رو با ترکیب گوشت و مرغ آماده کنید این دستتور رو روی مخلوط گوشت ها میشه استفاده کرد.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه کباب حسنی چیست ؟
600 گرم گوشت گوسفندی (فیله بسیار عالی میشه)
3 عدد پیاز درشت
4 عدد گوجه فرنگی (در دستور قدیمی وجود ندارد)
1 عدد فلفل دلمه ای (در دستور قدیمی وجود ندارد)
1 قاشق رب گوجه فرنگی (در دستور قدیمی وجود ندارد)
غوره یک پیمانه
زعفران دم کرده
نمک
فلفل
ادویه کبابی
روغن
سیخ چوبی که یک شب در آب خوابانیده شده(در گذشته از ترکه های نازک انار استفاده می شده)
برنج 3 پیمانه
آب جوش 2 لیوان
مراحل و طرز تهیه کباب حسینی
بهتره که برای کباب حسینی از گوشت راسته گوسفندی استفاده بشه، اگر در دسترس نبود هر مدل گوشتی که داشتیم را مکعبی خرد می کنیم.
و در مخلوط فلفل سیاه کمی زرچوبه پودر سیر زعفران آبزده و پیاز ورقه شده چند ساعت استراحت می دیم ، می تونین اگر دوست دارین از دنبه هم استفاد کنین و در ابعاد گوشت ها خرد کنین، من استفاده کردم و با حرارت ملایم آب شده بود و فوق العاده خوشمزه ،اگر نخاستین چند قاشق روغن زیتون اضافه کنین.
بعد چهار عدد پیاز را خلالی درشت خرد می کنیم یک لایه کف قابلمه می ریزیم ، به گوشت ها نمک اضافه می کنیم و داخل سیخ های چوبی می زنیم و روی پیاز ها می چنیم بین هر ردیف از کباب ها هم کمی پیاز و چند برش فلفل دلمه ی می ذاریم می تونین از ورقه های گوجه هم استفاده کنین.
در آخر نصف استکان ابجوش بهمراه کمی زعفران به قابلمه اضافه می کنیم (همین اندازه کافیه چون اگر شعله کم باشه خود گوشت و پیاز ها آب می اندازن ، همین نکته باعث خوشمزگی این غذا هست ) و روی شعله ی ملایم زمان می دیم تا به مدت ۴-۵ ساعت با بخار خوب گوشت مغز پخت بشه.
می تونین یک سس گوجه خوشمزه از ترکیب رب و انواع ادویه را با کمی روغن حیوانی تفت میدیم کمی آبجوش اضافه می کنیم و نیم ساعت قبل از سرو روش میریزیم که کمی رنگش قشنگ تر بشه، این مرحله قابله حذفه.