طرز تهیه گولاچ دسر بسیار آسون خوشمزه که به راحتی می تونید توی خونه درست کنید. این شیرینی شکر کمتری داره بسته به ذائقتون می تونید میزان شکرش رو بیشتر کنید ابته روی این شیرینی ها پودر قند هم می پاشیم.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت گولاچ چیست ؟
آرد: به مقدار لازم (حدود ۶۵۰ گرم)
شیر: ۱/۲ لیوان
ماست: ۱/۲ لیوان
روغن مایع: ۱/۴ لیوان
شکر: ۱/۴ لیوان
مایه خمیر: ۱ قاشق غذا خوری
کنجد: ۱ قاشق مربا خوری
زردچوبه: ۱ قاشق چای خوری
نمک: ۱/۲ قاشق چای خوری
وانیل: نوک قاشق چای خوری
تخم مرغ: ۲ عدد
مراحل و طرز تهیه گولاچ :
شیر، ماست، روغن مایع، شکر و تخم مرغ ها را توی قابلمه روی حرارت ملایم با هم مخلوط می کنیم تا شکر حل شود و مواد ولرم شوند.
مخلوط ولرم داخل ظرف بزرگتر ریخته کنجد، زردچوبه، نمک، وانیل و مایه خمیر را اضافه می کنیم و هم می زنیم، آرد کم کم اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر یکدستی درست بشه.
روی خمیر پوشانده و حدود دو ساعت در جای گرم قرار می دهیم.
بعد از گرفتن پف خمیر، چونه های کوچک از خمیر جدا کرده و با وردنه خمیر پهن می کنیم و چند سوراخ روی خمیر ایجاد می کنیم.
دو طرف خمیر داخل روغن داغ سرخ می کنیم و روی گولاچ ها را پودرقند می ریزیم.
نوش جان
نکات پخت گولاچ
اندازه گولاچ ها به سلیقه شما بستگی داره ولی ضخامت خمیر گولاچ تقریبا ۲ میلیمتر هست.
حتما موقع سرخ کردن خمیر، روی آن را سوراخ کنید وگرنه خمیر داخل روغن خیلی پف می کنه و طرف دیگه خمیر به خوبی سرخ نمیشه.
موقع برداشتن چونه از خمیر، حتما روی باقیمانده خمیر بپوشانید تا خمیر خشک نشه.
ابتدا روغن داغ کنید، بعد شعله را کم کنید و گولاچ ها را سرخ کنید.
پودرقند بعد از سرخ کردن گولاچ و هنگامی که گرم هست اضافه کنید.
برای تزیٔین گولاچ از پودرپسته هم می توانید استفاده کنید.