طرز تهیه مربا گل محمدی که عطر و طعم اون کم از عسل ندارد رو به شما پیشنهاد می کنم . این روز ها که اکثر مناطق این گل محمدی خوش عطر گلها شو باز کرده و به خصوص توی کاشان که میری حتما از آنجا گلاب و شربت گل رو خرید می کنید .
اما می تونید خود گل را به آسونی در بازار تهیه کنید و هم مربا و شربت اون رو در منزل درست کنید .در این بخش از آشپزی ایران پاتوق طرز تهیه مربا گل محدی رو با تمام جزئیات برای شما بیان و به سوالات شما پاسخ داده می شود:
- چگونه می توان تلخی گلبرگ های گل محمدی را گرفت ؟
- چه کار کنیم تا مربایمان شکرک نزد ؟
- نسبت شکر و میزان گل چقدر باید باشد ؟
- چگونه مربای گل محمدی خوشرنگی داشته باشیم؟
ابتدا برای گرفتن تلخی گلبرگام، دوبار جوشوندمش و با اب سرد ابکششون کردم و گل برگ ها شیرین شدن.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه مربا گل محمدی چیست؟
شکر ۴ لیوان
آب ۳لیوان
گل محمدی ۴۰۰گرم
رنگ خوراکی البالویی دوقطره
جوهرلیمو نوک ق چ
طرز تهیه مربا گل محمدی با تمام نکات
برای درست کردن این مربا اول باید شکر و اب رو باهم مخلوط کنیم تا شکر کاملا حل بشه و اجازه بدیم با حرارت کم مقداری غلیظ شه.بعد بهش گلبرگایی ک ابشون رفته رو اضافه میکنیم.
پخت گلبرگ ها حدود نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه طول میبره اجازه بدین خوب مربا بپزه و با حرارت کم، کم کم شهدش غلیظ شه . شما هم در زمان پخت مربا هرچند دقیقه یکبار دور قابلمه رو با فرچه آغشته ب ابلیمو خوب تمیز کنین تا مربا شکرک نزنه.
اگه تلخی گلبرگارو گرفته باشین مث مربای من، همونطور ک می دونید رنگ گلبرگ ها میپره مجبورین مث من یکی دوقطره رنگ خوراکی اضافه کنین.
زمانی ک مربا از سطح شروع ب حباب زدن کرد دیگه بقوام رسیده بهش جوهرلیمو رو اضافه کنید. جوهر لیمو هم نمیذاره مرباتون شکرک بزنه هم مربارو خوش رنگ میکنه (پس حذفش نکنین)
بعد حرارت رو خاموش کنین و در قابلمه رو بذارین باید اجازه بدین مربا خودش کم کم سرد بشه با دربسته.. این بدین خاطره ک گلبرگامون سفت و جر نشن و نرمی شونو حفظ کنن..
اگه بعد از درست کردن مربا دیدین گلبرگا سفته این به این خاطره که زمان پخت کامل نبوده.
نوش جان