طرز تهیه قنبر پلو براتون یه غذای سنتی شیرازی آوردم که اسمش قنبر پلو هست البته اگه بخوام درستشو بگم غم بر پلو هست، یه غذای اصیل و سنتی که توی مراسم های خاص درست میکنن.
من مقدار کم درست کردم ،شما میتونید برحسب نفرات خانواده موادش رو بیشتر کنید. از عطر غذا بگم براتون که تلفقیقی از عطز رعفرون و گوشت و گردو است و طعم اون رو حتما باد امتحان کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت قنبر پلو شیراز چیست ؟
برنج ۲ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم (اگر از گوشت گوسفندی باشه عطر عالی به غذا میده )
ادویه (زردچوبه، فلفل سیاه، پودرسیر و پودر پیاز، نمک)
گردو ۵ عدد ریز خرد شده
کشمش ۳ ق غ
رب انار با کمی آب رقیق شده نصف پیمانه
پیاز خلالی خرد شده ۳ عدد متوسط
زعفرون دم شده ۵ ق غ
مراحل و طرز تهیه قنبر پلو :
ابتدا ادویه ها به گوشت چرخ کرده اضافه کرده و مخلوط کنید و بعد قلقلی کنید و با مقدار کم روغن سرخ کنید.
و بعد توی همون روغنی که گوشت ها رو تفت دادید پیاز رو بریزید کمی که طلایی شد گردو های ریز شده رو هم اضافه کنید و بعد از چند دقیقه کشمش و بعد از ۲ الی ۳ دقیقه گوشت قلقلی ها رو اضافه کنید و تفت بدید و بعد رب انار و در آخر ۲ ق غ زعفرون اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بزارید با حرارت متوسط بپزه .
و در آخر برنج با آب و نمک بزارید بپزه و آبکش کنید.
در این مرحله مواد آماده شده رو لابه لای برنج بزارید و روی برنج زعفرون بریزید و به مدت نیم ساعت بزارید دم بکشه .
پیشنهاد می کنم حتما درست کنید. یک غذایی با عطر و طعم عالی هست و به دلیل داشتن رب انار رنگ قهوه ای به برنج داده میشه .
نوش جان