طرز تهیه پاستا سوخاری بسیاز لذیذ و خوشمزه که جز فینگر فودها هم محسوب میشه مناسب جشن ها و مهمونی ها نیز است به عنوان پیش غذا نیز می تونید استفاده کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت پاستا سوخاری چیست ؟
۱. پاستا لوله ای کوتاه به مقدار لازم
۲. یه تیکه سینه مرغ
۳. سیب زمینی ۲ عدد
۴. نمک و فلفل
۵. سس مایونز به مقدار دلخواه
۶. پنیر پیتزا
۷. ارد سفید
۸. تخم مرغ یه دونه
۹. آرد سوخاری
۱۰. شیر۱/۴لیوان
یه فینگرفود خوشمزه و متفاوت
مراحل و طرز تهیه پاستا سوخاری :
اول از همه سینه مرغ رو میزاریم پخته شه (من موقع پختش یه پیاز کوچیک با ادویه بهش زدم که طعم دار شه.).
سیب زمینی ها رو میزاریم بپزه. وقتی پخت له می کنیم مرغ هم که پختش ریزش می کنیم .
حالا سیب زمینی و مرغ ریز شده رو باهم مخلوط می کنیم, بهش ادویه می زنیم میزاریم داخل یخچال خنک شه..
پاستا لوله ای رو ۸ دقیقه داخل آب جوش روی شعله ملایم می زاریم و بعد آبکشش می کنیم, مخلوط سیب زمینی و مرغمون رو هم از یخچال بیرون میاریم و داخلش به اندازه دلخواه سس مایونز و پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم و مخلوط می کنیم و داخل قیف می ریزیم (که من از مشما فریزر استفاده کردم یه گوشش رو پر کردم و نکشو با قیچی بریدم و داخل لوله های پاستا رو پر کردم.
کل مقدار پاستا های ابکش شده رو با همین روش پر می کنیم و اول به آرد سفید آغشته می کنیم و بعد داخل مخلوط تخم مرغی میزنیم (یه دونه تخم مرغ با ۱/۴ لیوان شیر و نمک و فلفل مخلوط کنیم اینم مخلوط تخم مرغیمون ).
و در آخر داخل آرد سوخاری می غلتونیم و داخل روغن سرخ می کنیم.
می تونید با س مایونز یا سس گوجه فرنگی سرو کنید.
نوش جان