طرز تهیه قارچ سوخاری اگه میخواین یه قارچ سوخاری مثل فست فودی ها داشته باشید، خیلی مهمه که از قارچ تازه استفاده کنید و اصلا اونها رو نشویید و فقط با یه دستمال نمدار پاکشون کنید .چون قارچ به خودش آب جذب میکنه و موقع پختن آب میندازه.
بهتره از پودر سوخاری پانکو یا درشت استفاده کنید
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت قارچ سوخاری چیست ؟
قارچ متوسط حدود ۱۲ عدد
یک عدد سینه مرغ
یک عدد تخم مرغ
نصف لیوان شیر
۵ قاشق غذاخوری آرد سفید قنادی
۵ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت که سفید رنگ و ترده
فلفل به اندازه دلخواه
نصف قاشق چای خوری نمک اندازه نمک دلخواه
نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر
نصف قاشق چایخوری پودر سیر
پیاز رنده شده کوچک
نمک و زعفران برای مرغ
آرد سوخاری
روغن سرخ کردنی
مراحل و طرز تهیه قارچ سوخاری :
قارچ ها رو حتماً اندازه متوسط انتخاب کنید اصلاً قارچ ها را نشویید از قارچ های سفید ترد استفاده کنید با پارچه نمدار آنها را پاک کنید من پوست قارچ ها را می گیرم.
سینه مرغ را به اندازه های دلخواه برش بزنید.
تخم مرغ را با چنگال بزنید تا از لختگی در بیاید. سپس شیر را اضافه کرده و نمک، بکینگ پودر فلفل و پودر سیر را اضافه کنید، کم کم آرد و نشاسته ذرت را اضافه کنید.
اندازه آرد و نشاسته ذرت یکسان است کم کم اضافه کنید تا مایه شما به غلظت ماست همزده برسد.
ممکن است کمتر یا بیشتر به آرد و نشاسته احتیاج داشته باشید. مایه نباید خیلی شل یا سفت باشد.
قارچ ها و مرغ ها را ابتدا در این مایه بغلطانید و سپس داخل آرد سوخاری بزنید من از مخلوط آرد سوخاری دانه درشت و پفک نمکی آسیاب شده استفاده کردم. پفک نمکی دلخواهه.
داخل روغن داغ سرخ کنید تا کاملاً طلایی شوند.
نکته : این دستور رو برای انواع مواد غذایی و سبزیجات مانند حلقه های پیاز و فلفل دلمه ای و غیره به کار برد.
نوش جان