طرز تهیه شیرینی آردی که هم میشه داخل فر پخت و هم روی گاز طعم خوبی داره بدون تخم مرغ است و به راحتی در منزل می تونید آمادش کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت شیرینی آردی چیست ؟
آرد۴۱۰ گرم
روغن صاف ۳۰۰ گرم (روغن نیمه جامد لادن رو تو ظرفی خالی کنید بزارید روی گاز تا فقط روغنش آب بشه داغ نشه ها بعد خالی کنید تو ظرفی که باید بره فریزر بزارید خوب خنک بشه بزارید تو فریزر یکروز بمونه بعد روغن صاف خودم پز دارید)
پودر قند الک شده ۲۰۰ گرم
پودر هل یک قاشق چای خوری
زعفران و پودر کاکائو اختیاری به میزان لازم
مراحل و طرز تهیه شیرینی آردی:
خوب اول پودر قند و روغن و زعفران و پودر هل رو میریزیم داخل همزن اول با دور کند میزنیم تا قاطی بشه بعد با دور تند میزنیم درحدی که یکدست بشه همزن رو کنار میزاریم .
ارد رو دو بار الک کرده اروم آروم به مواد اضافه کرده با لیسک هم میزنیم آرد رو یکدفعه نریزید کم کم بریزید مواد باید قشنگ آروم باهم مخلوط بشن وداخل ظرف چسبندگی نداشته باشه وقتی دست میزنیم به دست نچسبه خوب مواد رو فقط با نوک انگشتان مخلوط کنید، زیاد هم ورز ندید روغن میندازه .
حالا خمیر رو به سه قسمت تقسیم کنید به یکی کمی زعفران به یکی یک قاشق پرچایخوری پودرکاکائو زده و یکی راساده میزاریم فقط با نوک انگشت آرام ورز بدی ،تا مواد قاطی بشن.
بعد اندازه گردو تو دستتون گرد کنید من ۳۰گرم برداشتم درسینی که کاغذ روغنی گذاشتم ،قرار داده با مهر روش کمی فشار دادم من مهرم یکم بزرگ بود میتونید کوچکتر درست کنید کمی خرفه بپاشیدو در فر ،فربرقی ۱۶۰تا۱۵۵درجه و فرگازی۱۸۰درجه خوب هست
روی گاز هم میشه در تابه رژیمی بزارید یا حالت فر دستساز درست کنید.
زمان پخت بین ۱۸تا۲۰دقیقه هست این شیرینی بافت تردی داره و داخل دهان آب میشه بعد از اینکه شیرینی از فر در اومد داغه اصلاً بهش دست نزنید فرو میره کمی خنک شد راحت از سینی جدا کنید
نکته های مهم اگه شیرینی بعد ازفرخشک بود یعنی دمای فر زیاد بوده یا خمیرتونو زیاد ورز دادید که روغن انداخته.
مقدار آرد رو کم نکنیدن هایت ۱۰گرم اضافه بود مشکلی ایجاد نمیشه
نوش جان