طرز تهیه فلن کیک که از خوراکی های خوشمزه هست و به وقت تولد و مهمانی می تونید این رو آماده کنید و نوش جان کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه فلن کیک چیست ؟
منظور از لیوان، دسته دار فرانسویه
آرد سفید یک و نیم پیمانه یا لیوان
شکر سه چهارم پیمانه یا لیوان (من نصف پ ریختم)
شیر نصف پیمانه یا لیوان
روغن مایع نصف پیمانه یا لیوان
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ دو عدد متوسط
وانیل نوک قاشق چایخوری
پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
مواد لایه ی کارامل :
یک بسته پودرکرم کارامل آماده
یکو نیم پیمانه شیر
مراحل و طرز تهیه فلن کیک :
اول قالب رو خوب چرب کنید و سس کارامل رو کفه ش بریزید و بذارید یخچال، بعد پودر کاراملو با شیر مخلوط کنید و روی حررات بذارید یک دقیقه بجوشه (طبق دستور العمل رو جعبه) و بعد بریزید در قالب و بذارید یخچال تا سفت بشه وقتی سفت شد مواد کیکو آماده کنید.
اول آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودرو باهم ویسک کنید و بذارید کنار،حالا تخم مرغ و شکر و وانیل رو پنج دقیقه با با دور تندهمزن بزنید بعد روغن رو اضافه و یک دقیقه دیگه بزنید ،سپس شیرو اضافه و ویسک کنید.
مخلوط آرد رو در دو مرحله روی مواد الک کنید خیلی آروم در حد مخلوط شدن ویسک کنید، قالب رو از یخچال بیارید و داخل یک ظرف بزرگتر بذارید و مواد کیک رو روی کارامل سفت شده بریزید و کمی روشو صاف کنید ،حالا داخل ظرف آب جوش بریزید به قدری که تا لبه ی لایه ی کاراملی بیاد.
سپس در فر ک از یک ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه روشن شده بذارید به مدت۵۰ تا شصت دقیقه البته به دمای فرتون هم بستگی داره شما بعد از ۴۵دقیقه با خلال دندون چک کنیداگر مواد کیک بهش نچسبید آماده ست.
** بعدش با همون ظرف آب در دمای محیط بذارید تا کاملا سرد بشه و بعد برای یک شب یا هفت ساعت در یخچال بذارید.
** با یک چاقو نوک تیز دور کیک بکشید تا کیک از دیواره قالب جدا بشه سپس داخل ظرف سرو برگردونید و نوش جان کنید.
** در هنگام اضافه کردن مخلوط آرد و بعد از آن از هم زدن زیاد مواد کیک جداً خودداری کنید چون باعث میشه پف کیک بخوابه.
** برای فلن کیک ترجیحا از قالب میان تهی استفاده کنید و مهمه که اندازه قالب بزرگ باشه تا لایه ی کیک ضخیم نشه قطر قالب ۲۰تا ۲۵سانت خوبه.
** منظور از ویسک کردن، همزدن با همزن دستی هستش.