طرز تهیه شامی ماهی که من در اینجا از ماهی تن استفاده کردم و ماهی رو به صورت نیم پز آماده کردم یا کمی به صورت خام باشه و مایه شامی بتونه کاملا یکدست باشه .
اگر ماهی دیگه ای رو دوست دارید می تونید به صورت گفته شده در دستور تهیه آمادش کنید و شامی رو درست کنید.
در پخت این شامی خوشمزه جنوبی که در اصل دستور نیز هست از یبزمینی و سبزیجات تازه ای مثل گشنیز و شنبلیله تازه استفاده می کنیم که عطر و طعم عالی به شامی میده به هیچ وجه این سبزیجات رو از دستور حذف نکنید که طعم این غذا رو دو برابر خوشمزه تر میکنه.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت شامی ماهی چیست ؟
ماهی تن 300 گرم
سیب زمینی اب پز متوسط 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه ماهی
ارد 1 ق غ
گشنیز تازه 300گرم
شنبلیله تازه 50 گرم
فلفل سبز 2 عدد
سیر 2 عدد
پیاز 1 عدد
مراحل و طرز تهیه شامی ماهی :
ابتدا ماهی را با کمی اب و نمک و زردچوبه چند دقیقه فقط در حدی که روی ماهی پخته بشه اب پز کنید.
گوشت ماهی باید خام بمونه استخوان ماهی رو جدا می کنیم و چرخ می کنیم با سیب زمینی پیاز سیر گشنیز و شنبلیله فلفل سبز هم چرخ میکنیم ب مواد تخم مرغ و ارد و ادویه ها اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم.
پس ز ورز دادن و یکدست کردن مایه شامی از مایه به اندازه دلخواه برمی داریم و فرم می دهیم و در روغن داغ فراوان با حرارت ملایم سرخ می کنیم .
نوش جان
این غذا رو هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان پیش غذا به وقت مهمانی و دورهمی میشه تدارک دید. به لحاظ زمان هم وقت زیادی نمیبره و خیلی راحت آماده میشه .