طرز تهیه ترافل انجیری این خوشمزه های جذاب اسمش ترافل انجیری که از میوه انجیر درست می کنیم از تنقلات و خوراکی های سالم و خوشمزه و خونگی محس.ب میشه توصیه می کنم تما تو خونه درست کنید .
اما به ترکی اَنجیلَ کوت نام داره
که یه میوه ی پر خاصیت و سفارش شده از امام رضا(ع)هستن،که باعث رفع بوی بد دهان، محکم شدن استخوان و مفید برای لثه و دستگاه گوارش است.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای آماده کردن ترافل انجیری چیست ؟
میوه انجیر تابستونی
فندوق یا گردو برای مزه دار کردن
مغزیجات دلخواه برای تزیین (کنجد ، تخمه ،گردو، پسته و …)
مراحل و طرز تهیه ترافل انجیری :
انجیرهای تابستونی رو جلوی نور مستقیم افتاب. بر روی توری یا علف خشکیده یا جعبه ی توری می چینیم تا خشک بشه، حدود یک هفته زمان میبره تا کامل خشک بشه،
بهتره هر روز یک بار انجیر ها رو پشت و رو کنید تا ترش نشه پس از خشک شدن می شوریم. وبا چاقو یه برشِ عرضی میدیم تا مطمئن بشم داخل انجیر سالمِ وترش نشده باشه یا کِرم زده نباشه
بعد از انجام این مرحله ی با دقت در چرخ گوشت ریخته و من باب سلیقه از فندوق یا گردو برای مزه دار کردن این ترافل در چرخ گوشت استفاده می کنیم، که کاملا سلیقه ایه و بدونِگردو وفندوق هم خوشمزه ست.
بعد از چرخ دادن می تونید تو سینی پهن کنید و2 ساعت تو یخچال بذارید بعدش برش بدید.
یا مثل من با اندازه ی گردو تو کف دستتون گرد کنید و تو مغزیجات دلخواه بغلتونید که بسی جذابتر و دلربا تر میشه.
این ترافل خوشمزه جذاب و پرخاصیت به سفارش مشاور تغذیه برای ایام رژیم هم خیلی مناسب است چون قند طبیعی داره و کاملا مفید است.
ترافلِ انجیری یکی از خوشمزه ترینهای محفل شبهای دورهمی محسوب میشه. که از قدیم الایام در شهرستان طارم رواج داشته.
برای خشک کردن انجیر به طور طبیعی یا روش های دیگر می تونید بهره ببرید ولی انجیری که در نور آفتاب خشک میشه، فواید و خاصیت بیشتری داره.
نوش جان