طرز تهیه رولت خرما از دسر های بسیار مقوی و خوشمزه که در همه فصل از سال میشه آمادش کرد به ویژه در روزهای سرد سال و ایام رمضان و روزه داری که نیاز به تقویت بدن و سیستم ایمنی هست بهترین گزینه و خوراکی می باشد.
تقریبا میشه گفت این رولت ترکیبی از طعم حلوا و حلوی خرما را دارد که به صورت رولت و شیرینی آمادش می کنیم.در این رولت از ادویه های دارچین و زنجیل استفاده می کنیم که باعث خوش طعم و عطر شدن ان است.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه رولت خرما چیست ؟
خرما : 750 گرم
آرد : 2 پیمانه
گردوی خرد شده : 1 پیمانه
روغن : به مقدار لازم
کره : 2 قاشق غذا خوری
پودر زنجبیل، دارچین و هل 1 ق چ
این رولت بدون خامه است و ماندگاری زیادی دارد به عنوان دسر به وقت مهمانی میشه آمادش کردزمان زیادی نمیخواد و مواد اولیه مفید و مقوی دارد
مراحل و طرز تهیه رولت خرما :
ابتدا هسته های خرما را بگیرید و پوست آن ها را نیز جدا کنید.آن ها را یک بار چرخ کنید و با 2 قاشق کره ذوب شده ترکیب کنید تا نرم شوند.
کیسه فریزر را بر روی یک سینی پهن کنید و آن را مقداری چرب کنید.خرما ها را بر روی آن ریخته و پهن کنید.
برای تهیه حلوا ابتدا آرد را در قابلمه تفت دهید و زمانی که مقداری خامی آن گرفته شود و آن را از روی حرارت بردارید.
سپس روغن جامد را به آرامی به آن اضافه کنید تا به غلظت ماست چکیده برسد.
هنگامی که مواد کمی سرد شدند آن ها را با قاشق بر روی خرما ها بریزید روی مواد گردو ، پودر زنجبیل و هل بریزید و در نهایت آن ها را رول کنید.
به مدت حداقل 3 ساعت آن ها را در یخچال قرار دهید تا آماده شوند. بعد با کاتر تیز راحت و تمیز برش میدیم .
نوش جان